Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti melyik kategóriába tartoztok?
Alfahím: 185 centi feletti magasság, izmos, erős testalkat, 18 centi feletti intim méret, fèrfias arcberendezés, határozott, tiszteletet parancsoló fellépès, dominancia
Bétahím: 175-185 centi magasság, vékonyabb de szálkásabb, sportos vagy vékony testalkat, 15-18 cm intim mèret, átlagos de kevésbé férfias arc, visszafogottabb attitűd
Gammahím: 170-175 centi magasság, 13-15 centi intim méret, vézna, gyenge tesrtalkat vagy kövèr, előnytelen arc, határozatlanság
Deltahím: 170 cm és 13 cm alatt, csúnya arc, rossz test, gátlásos, félénk szemèlyisèg
Csak őszintén! Kategòriák közötti átmenet lehetséges. Nők is válaszolhatnak, hogy a baràtjuk melyikbe tartozik.
#10:
Testben, és lélekben bizonyos dolgokban lehet, de látszatban (ami a lényeg) nem. Nem sűrűn vagyok a társaság középpontja, nem nagyon szervezek semmit, nem hívom fel magamra a figyelmet, elég gyakran magányos farkaskodok, barátnőm még soha nem is volt ezek miatt, csak szexpartner, de az se olyan sok.
Pár száz évvel ezelőtt én kb az erdei remete lettem volna aki megfelelő összegért elintéz valakit aki megérdemli/épít valamit/nyom nélkül aláássa vagy robbantja a zsarnok várát :D
Gátlásos alfa?! 😊
Na, innentől nem érdekel a kategorizálásod...
Hu, hát a párom valami keverék ezek alapján... :P
Magas, erős, férfias testalkat - bár nem izmos, férfias arcberendezés, az intim mérete átlagos. Visszafogott attitűd, gátlásos, néha félénk személyiség (ezen dolgozunk :))
Exem szintén hibrid, max. 170 centi, izmos testalkat, kisfiús arc, átlag alatti intim méret. Erős, domináns, határozott személyiség.
Jó rendben.
Akkor aki gátlásos az már csak béta lehet maximum.
Én a másodikba. Az attitűdről viszont csak annyit, hogy bétahím az anyád :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!