Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti melyik kategóriába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti melyik kategóriába tartoztok?

Figyelt kérdés

Alfahím: 185 centi feletti magasság, izmos, erős testalkat, 18 centi feletti intim méret, fèrfias arcberendezés, határozott, tiszteletet parancsoló fellépès, dominancia

Bétahím: 175-185 centi magasság, vékonyabb de szálkásabb, sportos vagy vékony testalkat, 15-18 cm intim mèret, átlagos de kevésbé férfias arc, visszafogottabb attitűd

Gammahím: 170-175 centi magasság, 13-15 centi intim méret, vézna, gyenge tesrtalkat vagy kövèr, előnytelen arc, határozatlanság

Deltahím: 170 cm és 13 cm alatt, csúnya arc, rossz test, gátlásos, félénk szemèlyisèg

Csak őszintén! Kategòriák közötti átmenet lehetséges. Nők is válaszolhatnak, hogy a baràtjuk melyikbe tartozik.

2017. ápr. 21. 18:31
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Több görög betűt nem ismersz?
2017. ápr. 21. 19:14
 22/48 anonim ***** válasza:

Na de, 30/f kultúr környezetben vagyunk...vagy még sem?! 😂

Attitűdöd az van, csak kategórián kívüli. 😎

2017. ápr. 21. 19:16
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

170 centi alatt, izmos, férfias arcberendezés, határozottság, de visszafogott attitűd, átlagos brokiméret, szellemes humor.

Kérdező, én szerintem külön kategória vagyok. :)

2017. ápr. 21. 19:24
 24/48 anonim ***** válasza:

Ágnyeszka. Mondtam, hogy a másodikba tartozom, csak az ááttitűd nem klappol, a hibrid szót meg nemszeretem :D

30/f

2017. ápr. 21. 19:24
 25/48 A kérdező kommentje:

30f ezzel az anyázással akarsz az alfa kategóriába kerülni?

Csak szólok, hogy ettől nem tűnsz dominánsnak. :)

2017. ápr. 21. 19:26
 26/48 schamuelson ***** válasza:
49%

Kérdező, egy nagyon fontos "külső" tulajdonságot kifelejtettél! A havi nettó jövedelmet. :)

Amúgy teljesen őszintén a Béta a jelem. :)

2017. ápr. 21. 19:32
 27/48 anonim ***** válasza:
Szigma
2017. ápr. 21. 19:35
 28/48 anonim ***** válasza:

Nem. Az anyázás csak azt hivatott szemléltetni, hogy bármilyen kategóriákat kéne hozni. Érdekes mennyire érzékeny pont, mikor a biológiát hozzuk hasonló beszélgetésekbe. Akkor érdekesmód mindenki kikéri magának a biologizálást, hiszen nem vagyunk állatok. Érdemes volna ezt minden téren tartani, mert azért ember az ember, hogy szabad akaratából képes kilépni a skatulyákból.

30/f

2017. ápr. 21. 19:37
 29/48 Krukutyán Levente ***** válasza:
87%

Jaj anyám ez a kategorizálás...

(Amúgy a listád szerint Bruce Lee olyan Gamma-Béta hibrid tán? Azt mégis körbe verne itt mindenkit. Ezek a rangok meg nemen belül vannak és nem a másik nem szemébe nézendőek.. az állatvilágba legalábbis..)

2017. ápr. 21. 19:43
 30/48 anonim ***** válasza:

Kruku..Levente, nem kell a mellébeszélés!

Írd csak le szépen ide, melyik kategóriába tartozol. 😊

30/f elegáns anyázásával sztem alfára hajaz, csak nem meri bevallani. 😂😎

2017. ápr. 21. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!