Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki egy ferfinak bókolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki egy ferfinak bókolni?

Figyelt kérdés
Pl megjegyezni, hogy milyen jóképű vagy mennyire sármossá teszi a szakáll? Vagy ezt nem illik egy nőknek, esetleg könnyen kaphatónak tűnik?
2017. ápr. 20. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha egy pár vagytok, akkor nem ciki, sőt még jót is tesz.

Azonban egy ismeretlen férfinak már félreérthető lehet ez a szándékod.

2017. ápr. 20. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem ciki, de ne csodálkozz, ha úgy veszi hogy vevő vagy rá, és rádstartol.
2017. ápr. 20. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem cikibb mint egy nőnek....

De férjezett vagyok,így nem teszem!

Van,hogy nehéz megállni mert az illetőnek olyan szép a szeme vagy a haja,hogy érdemes lenne meg dícsérni...-de pont a félreérthetőség" miatt nem teszem!

A férjem ez nem izgatja ő simán bókol nőknek....

N/41

2017. ápr. 20. 16:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Van egy ferfi akivel kolcsonos a szimpatia, de nem igazan lep. Gondoltam bator leszek es teszek vmi megjegyzest, hatha tortenik vegre valami. Csak tudom hogy nem-e ciki.
2017. ápr. 20. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Meglepő módon a férfiaknak is jól esik hallani, hogy jól néznek ki. Nyilván nem mész oda totálidegenekhez, de ha tetszik neked az illető, akkor simán lehet egy szolid bókot elengedni.
2017. ápr. 20. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
De ha egy ilyen egyszerű bók alkalmazásában is kételkedsz, akkor eddig hogy maradtál életben? Sok a barátod gondolom
2017. ápr. 20. 17:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Pont ez a furcsa, mert ami a szívemen az a számon típus vagyok, de ez a ferfi jelent nekem valamit es nem akarok total idiotat csinalni magamból, viszont nagyon unom mar, hogy varom, hogy valami tortenjen.
2017. ápr. 20. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor lépjél te. Ugyanannyi jogod van hozzá, nem a 19. században élünk. :)
2017. ápr. 20. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de nem biztos, hogy ebből le fogja vágni, hogy akarnál tőle valamit. Gondolhatja, hogy csak egy kedves gesztus a részedről, vagy csak fel akarod dobni a napját azzal, hogy megdícséred. Nálam is előfordul, hogy ha egy-egy inget felveszek, vagy ha bőrkabátban vagyok, megdícsérnek, hogy jól áll, de sosem gondolom azt, hogy bármit is akarna tőlem az a nő, aki mondta. Valamiért ezt még kevésnek érzem, ha így lenne, még nyomatékosítania kéne valamivel. 34/F
2017. ápr. 20. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt már, aki többször is megdicsért... nem vettem róla tudomást, mert számomra nem hízelgő, hogy valaki a ruháimat dicsérje.
2017. ápr. 20. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!