Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban számít hogy kinek mekkora az autója? Ciki ha a férfinak kisebb az autója?
Nekem egy Samaram van.
Bármilyen kocsija legyen a hapsinak, ennél jobbja úgy se lehet
Nahjó, max egy Niva...de hát, az már ritka mint a fehér holló :D
Ez egy őszinte komoly kérdés?
Hol tart a világ Istenem miket gondoltok :)
Jézusom borogass, megint ez a "kocsi nélkül nem lehet nőd/ciki ha kisebb az autóm" van itt mint téma. Fura kérdező nekem se kocsim, se jogsim mégis van párkapcsolatom. Vajon hogy lehet ez?
Tehát az én véleményem az hogy a kocsi mikéntje nem számít.
24/F
Nekem van egy cég által fizetett BKV bérletem. Annál egy matchbox is nagyobb. :D
Nekem mindegy, én a szüleimtől félévente kölcsön kérem a kocsit, bevásárolok vele előre minden nem romló tárgyból, pl mosószerek, meg amiket nehéz cipelni, stb. Azon kívül a metró nekem jobb barátom, mint a kocsi a reggeli dugóban. Itt Budapesten nem sok jelentősége van, mert kocsi nélkül is könnyű közlekedni.
25L
Soha nem néztem és nézem meg senki autóját....
Előbb nézem meg azt,hogy tiszta-e a füle vagy ép-e a fogsora,illetve a modora mindent visz'.
Páromnak anno Trabantja volt - aki meg nagyon el akart venni feleségül valami nagy piros azt hiszem "bika logó"-volt az elején...
- De a pasi haja tar volt,humora semmi és első beszélgetéskor a lábam közé nyúlt -amit én nem igazán díjaztam...még egy ideig futott utánam-de csak azt érte el,hogy hamarabb igent mondjak a jóképű akkor még csóró' páromnak.
dCi 130 All mode 4x4 meghajtás (320 Nm) -2016-os
# 7. Párod jól felcsövelt a trabant korszak óta!
Lamborghini a" bikás autó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!