Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak tetszik egy nő vidámabb lesz?
Mármint,ha tetszik egy nő és tegyük fel,hozzád szól és te elütsz egy kiss poént és ő visszareagál rá :)
Akkor láthatóan jó kedved lesz ettől? Mármint poénkodsz tovább vele? Ez annak a jele,ha tetszik a nő vagy semmit nem jelent?
Elnézést,ha érthetetlenűl fogalmaztam :D
ha nekem tetszik valaki, akkor már attól jobb kedvem lesz ha látom :)
én alapból nagyon vidám természet vagyok, de még ezen is tud lökni egy nagyot :P
ismerek olyan srácot (nem tudom most milyen) aki régen fapofával és kb zombi módjára élt mindig, a barátnője mellett is, pedig szerette, kedveskedett neki, de mindig ugyanolyan sivár volt...
körülöttem levő embereken látom, hogy néha egyszerűen csak sugároznak onnantól, hogy látják azt aki tetszik nekik :) sokszor nagyon észrevehető, hogy kinek ki tetszik egy baráti társaságban, mert teljesen más lesz a hangulata, a tekintete ha ott az illető :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!