Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igénytelen, ha egy nő nem festeti az őszülő haját és miért szexi, ha egy férfinak deresedik a halántéka?
24 évesen is szexi a férfiaknál? mert genetikából ezt kaptam :D
lehet azért tartják sokan igénytelenségnek női oldalról, mert a nők hiúbbak általában...
szerintem meg van a természetességnek az előnye :)
24F
Őszülés egy nőnél: öregedés
Őszülés egy férfinál: sárm
Ennyi.
Ez égett bele a köztudatba, de ettől még senki nem lesz igénytelen, ne edd magad emiatt!
Én 25 évesen már kezdek őszülni, és ezért vagyok kénytelen festékhez nyúlni mert engem zavar elsősorban.
Nem akarok őszülő hajjal a tükörbe nézni.
Igen valamilyen szinten ez a kettős mérce példája, hisz a férfiakat nem szólják meg emiatt.
Ebben a témában a nőket veszik célpontba, más témában meg a férfiakat.
Ne foglalkozz vele!
Kettős mérce ide, vagy oda (bár tény, ettől mindig felugrik a 90-es vérnyomásom úgy 120-ra, ami normál, de nálam már soknak számít), nekem nem jönnek be az ősz(ülő) pasik. Nekem nem sármot, nem érettséget, hanem öregedést sugároz, és mivel a nálam fiatalabbakat preferálom, így bukó.
Szerencsére genetikailag rajtam nemigen látszik a kor (29 leszek, max 22-nek szoktak tippelni), így ez oda-vissza dolog, a fiatalabbaknál bejövős vagyok :D
Mert genetikaliag egy öszülö nö már "öreg", nem alkalmasz gyerekszülésre, egy öszülö férfi meg "érett", azaz ereje teljében van, ekkor a legsikeresebb a gyereknemzésben, mert az ereje miatt a fiatalabbakat távol tudja tartani a fogamzóképes korú nöktöl.
Ha megnézed egy majomcsapatban ugyanezt a helyzetet, a középkorú himek a csaparvezérek és a kölykök apja, a középkorú nöstények meg a csapat peremén élnek és a fiatalabb nöstényeknek segítenek a kölykök gondozásában, de aktívan már nem szaporodnak.
(És az ember biológiaialig emberszabású majom)
Mert a férfiaknak áll a világ. Nekik már nem kell öreg nő. Nőknek nincs megengedve az öregedés, férfiaknak igen.
Azt megnézem, őszülő bácsi mikor veri le az erejük teljében lévő 20-asokat, 30-asokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!