Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erről a jelenségről mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről a jelenségről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Csak őszintén, senki sem lesz lepontozva!!! Legalábbis én általam.

Légyszives olvassátok végig részletesen.

Hogy is fogalmazzak, hogy ne sértsem meg a lányokat.

Tehát a lányok többsége szereti a rosszfiúkat, és mindenféle kapcsolatból ki-be szaladgál tiniként, meg a 20-as éveik eleje felé. Később (28-30 évesen) megkomolyodnak és már egy jófiú kell nekik, akiről eddig hallani sem akartak.

Nekem mint jófiúnak, nem esik túl jól, hogy csak azután kellenék ESETLEG a lányoknak miután azok kiélték magukat.

Persze vannak rendes lányok!!!!! de ha 22 éve nem kellettem nekik valószínű ezután sem fogok.

Tehát ha valaha lesz is lány, aki próbálkozni akar velem az olyan lesz, aki régebben már kiélte magát jó pár rosszfiúval, és aki most csak megvetően nézne rám azért mert jófiú vagyok. Az ilyen lányok nem férnek bele az értékrendembe.

Véleményeket várok. Az álláspontomat senki nem fogja tudni megváltoztatni, de érdekelne hogy mások ezért finnyásnak tartanak-e, vagy meg tudják érteni ezt a helyzetet.

MÉGEGYSZER mondom, nem a lányok ellen beszéltem, mert két csoportra bontottam a lányokat, nem általánosítottam!

2010. máj. 14. 08:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
szerintem túl sokat ülsz a gép előtt ha 22évesen még nemtaláltál értelmes lányt...nekem 16 évesen sikerült találni és már 2éve együtt vagyunk!csak nyitott szemmel kellene járnod és nem várni h ők keressenek téged!
2010. máj. 14. 09:00
 2/31 anonim ***** válasza:
28-30 évesen nem jófiú kell nekik, hanem stabil anyagi háttér, amit egy jófiú meg tud adni, a rosszfiú meg csak ingadozik. Ettől még nem mindegyik csajnak jön meg az esze. 1 rosszfiú lehet, hogy alfahím, de nem biztos, hogy család szempontjából a leideálisabb. Viszont az a csaj, aki 28-30-ra egyedül marad, az már nagyon nem válogathat!
2010. máj. 14. 09:02
 3/31 anonim ***** válasza:
Hát köszi...:)
2010. máj. 14. 09:09
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Van ebben a rosszfiú-dologban valami,ezen már én is sokat tűnődtem.A rosszfiú azt jelenti,van benne valami szilajság,valami szenvedély,spontaneitás.Önbizalom.Lazaság.Ez meglehet bármelyik jófiúban is egyébként.És persze a nőknek vonzó,ha nem egyértelmű,hogy a fickó meghal értük.Ez játszmázásnak tűnhet,de pszichológiailag teljesen levezethető.Fordítva is így van.
2010. máj. 14. 09:13
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Betokosodott az agyad 22 éves korodra. Ha két csoportra osztod a lányokat, akkor általánosítasz. Mert vagy az egyikbe sorolod őket vagy a másikba, pedig van még nagyon sok verzió. De ez sajnos a te fejecskédbe nem fér bele, meg is írtad, így nem fárasztom magam azzal hogy erről írjak.
2010. máj. 14. 09:14
 6/31 A kérdező kommentje:

szerintem szorgalmi időszakban épp eleget járkálok el itthonról és mit ad Isten még nem találtam senkit.

nem vagyok a lányok esete ez tény, ezért sem várhatom el a rendes lányoktól, hogy majd pont velem fognak foglalkozni, és ezért is lennék jó azoknak a lányoknak, akik már kiélték magukat.

mondjuk attól hogy jófiú vagyok biztos anyagi háttért még 40 évesen sem fogok tudni teremteni.

2010. máj. 14. 09:16
 7/31 A kérdező kommentje:
miért még milyen típusok lennének?
2010. máj. 14. 09:17
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,szerintem egy kicsit szögletesen gondolkozol(ha lehetek őszinte)Kíváncsi lennék,mit jelent nálad a jófiúság?Ahogy Te is írtad,nem lehet egy kapal alá venni az összes nőszemélyt:)és lehet,hogy a következő utcasarkon egy olyan nővel ismerkedsz össze,aki eddig a "rosszfiúkra" figyelt fel.Fura,hogy azt mondod,28-30 körül jön meg az eszünk.Nekem nincs most barátom,de egyenlőre nem tojtam be,hogy egyedül maradok.Egyébként pedig sajnos egyre inkább mennek szét a kapcsolatok,elválnak az emberek.Akkor én meg kezdjek járni egy olyannal,aki másnak volt a férje?:)
2010. máj. 14. 09:18
 9/31 anonim ***** válasza:
Mért mondod,hogy 40 évesen nem tudsz majd biztos anyagi háttért teremteni?Honnan tudod mi lesz akkor?
2010. máj. 14. 09:20
 10/31 A kérdező kommentje:
Jófiúság: kevéske önbizalom (inkább csak önbizalom szilánkocskák), szerénység, nem élek kicsapongó életet, sportolok, becsületes vagyok és sajnos(?) lelkiismeretem is van, nem alázok meg másokat értsd. alfahímes tulajdonsággal ebből a szempontból nem rendelkezek, viszont nem tűröm hogy megalázzanak nem félek fizikailag az emberektől, csak az a baj, hogy szópárbajban nem vagyok jó, de eddig még nem piszkáltak fel annyira hogy tettlegességig fajult volna a dolog.
2010. máj. 14. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!