Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy közel 40eves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy közel 40eves férfinak mekkora szerepet tolt be a szex az eleteben?

Figyelt kérdés

Mielőtt felreertenetek nem temetek senkit, csak erdekelne mekkora és milyen igény van a rendszeres szexre...

Nem tudom az befolyásoló tényező e hogy van e gyermeke vagy nincs..

Saját tapasztalatok is jöhetnek :-)

2017. ápr. 20. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van akinek tobb igenye van ra, van akinek kevesebb (ahogyan fiatalok kozt is van ilyen es olyan szexualis igenyu) es ez folyamatosan valtozik partnertol,munkamennyisegtol es kapcsolat allapotatol fuggoen.40eves a parom,amikor csak 2hetente talalkoztunk volt hogy 4menetet lenyomtunk egy ejszaka,amikor mar egyutt aludtunk rendszeresen, akkor heti 2-3. En tobbet kivannek,neki eleg,millio mas dolog erdekli a szexen kivul es mas a szeretetnyelve mint az erintes (nekem az).Atlagot akkor tudnal szamitani ha megkerdezned tobb szaz 40koruli ferfi szexualis szokasait es akkor is meg csak karcolgatnad a temat mert van aki faradtabb estere,van aki alatt olyan feleseg van akit nem kivan,uez a ferfi egy hamvas 20evesen megtaltosodna.Sorolhatnam.
2017. ápr. 20. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
40 éves vagyok, s egy fiatal lánnyal ha tehetném naponta :)
2017. ápr. 20. 13:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mi számít Neked fiatalnak? Egy kicsivel idosebb 30as hölgy kevésbé vonzó?:-)
2017. ápr. 20. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudod az a mondás ,hogy a legjobb nőt is unja már valaki.
2017. ápr. 20. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem tudom miképpen jön ehhez a témához ?
2017. ápr. 20. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!