Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan pukiztok, kakiltok amikor együtt vagytok?
Mondjuk a szomszéd szobába, ahol az após-anyós van? Vagy a körfolyosóra?
Ezt úgy hívják: farizeus viselkedés.
Lássuk be, vannak akik lazák, és vannak a feszültek. Szerintem nekik rosszabb.
És nem tudod bezárni a wc-t? Mellesleg miért megy be? Attól fél, hogy Marikát dugod titokban?! :D
Egyébként hogyan? Bemegyek a slóra és két perc múlva kijövök... de kb. negyedik ottalvós randin elkapott valami szarság, és két napig ment a hasam, szóval ott esélytelen volt "titkolni".
Egyébként emberek vagyunk, nem gépek, mindenki szarik-fingik, stb.
Mellesleg: a punciját nyalod, ő a farkadat szopkodja, és ilyen baromságokon szégyellősködsz?! :)
#4,
"
Sajnos egy nagyon udvarias, tökéletes, tiszta férfi képét alakítottam ki benne" - szóval alakítasz valakit, aki nem te vagy... szar ügy :D
Én is udvarias és tiszta vagyok, de hát nem vártam még soha hogy elmenjen.....
21:
Nem erre gondoltam, mert nem mindenki él a szüleivel. Akár közösen laktok már, akár albérletben (külön).
De még após/anyóséknál is ki lehet menni a konyhába fingani. Konyha, WC, fürdőszoba.
"Sajnos egy nagyon udvarias, tökéletes, tiszta férfi képét alakítottam ki benne, félek attól hogy ezzel lerombolnám az imizsdemet. Ő is nagyon visszafogott és elegáns nő."
:DDD Ne haragudj, ezen jót nevettem. :) Te se análszexeltél még életedben. ;) ...vagy igen? :)
Nekem a pszichopaták, meg a nyakkendős vezető politikusok jutnak eszembe (na voltak azért pozitív kivételek, pl a két Kennedy), akiknek a felszín az álcája. Nem mondom, h az vagy, de eléggé torz képed van arról, mitől is jó egy ember... A jó ember akár hangosan elfinghatja magát a párja előtt, nem ezen múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!