Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan pukiztok, kakiltok amikor együtt vagytok?
Szerintem nyugodtan menj el wc-re nala is.
Kezdetben nekem is kínos volt, mindig csörömpöltem nagy wc közben, hogy ne hallatszódjon semmilyen hang, meg wc illatosítóval befújtam mindent.
Nálam az segített, hogy a barátomnak elég gyakran van Hasmenése és ő sose kezelte tabuként a témát, sőt sok szép a kelleténél még részletesebben is beszámolt 1-1 fosás után :D
Szóval nekem az segített, hogy a barátom ilyen lazán kezelte... :)
Most mutassam meg, vagy mi?!
Nem fingom orrba, ha ez érdekel, de wc-re járok. Te komolyan azt hiszed, hogy nem tudja, hogy mit csinálsz a wc-ben?! Szerinted ő lepkeillatút tojik, vagy a bőrén át szabadul meg a salakanyagoktól?!
Mesélj még! :DD
Figyelj, akár hiszed akár nem, és tényleg jól figyelj, mert ez nagyon fontos, minden egyes ember szokott kakilni:D Az egy kicsit másabb dolog ha mondjuk vendégségben vagy és úgy ott történik ez, az egy kicsit cinkes, de emberi dolog:D Légfrissítőt használj:D
Másrészről nekem erről van egy vicces megtörtént eseményem:D Egyszer bicajoztam haza, kb 10 kmre voltam otthonról és úgy kb az út 1/3-adánál nagyon durván elkezdett görcsölni a hasam. Kb a feléig bírtam, amikor megláttam egy bácsit, és nagyon udvariasan, de közben már majdnem könnybe ázott szemekkel kérdeztem meg tőle, hogy használhatom-e a mosdójukat, mert hogy ő éppen kint söprögette a nyitott kapujuk előtt az utcát, rendes volt beengedett, már volt vagy 50-60 éves a bácsika:D Annyira gáznak éreztem, na ez a gáz, nem az ha a barátnőd előtt akivel meg sem muszáj osztanod.:D Pukizni más dolog azt vissza lehet tartani véleményem szerint:D
A visszafogott, elegáns nők is szoktak székletet üríteni és nekik is fütyül a gőzös a kanyarban. Ember!!! Ne stresszelj már ilyeneken :D
30/f
A vécét zárd be és amikor végzed a dolgod és ahogy kipottyan húzd le, akkor nem lesz büdös.
Ha van kis ablak, akkor azt előre nyisd ki!
Elegáns, finom nőknek tudniuk kellene, hogy nem mászkálunk be a klozetra, amikor ott valaki éppen a dolgát végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!