Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevesebb esélyem van a pasizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb esélyem van a pasizás terén alacsony lányként, mintha magasabb lennék?

Figyelt kérdés

Persze, sokan írják, hogy a magasság nem számít, de olvasni mást is. Ti mit gondoltok? Őszintén, nem fogok megsértődni, valóban érdekel. :)

161 cm vagyok.

2017. ápr. 18. 22:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Biztosan nincs kevesebb esélyed, a 161 cm nem is olyan extrém alacsony. Másrészt a merítési lehetőséged is nagyobb, mint pl. egy 170 magas lánynak (már ha betartjuk azt az "alapszabályt", hogy a fiú legyen magasabb).
2017. ápr. 19. 01:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Dehogy! A férfiak az alacsonyabb/átlag magasságú nőket szeretik. Pont jó vagy!
2017. ápr. 19. 05:54
 23/26 anonim ***** válasza:

És 161 centis lányként visszautasítanád az ismerkedést egy 197 cm magas férfival?

Mert én meg pont amiatt szorongok, hogy azt hiszem sok 160-170 centis lánynak túl magas vagyok és emiatt nem akarnak ismerkedni velem. (Nekem az életemben volt már 156 cm-es lány is amúgy (szexuálisan is))

2017. ápr. 19. 08:05
 24/26 anonim ***** válasza:
161 cm még nem vészesen alacsony, ezért különösebben nagy bajod ebből nem lehet. Ugyanez férfiként már problematikusabb.
2017. ápr. 19. 08:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem utasítanék vissza magasabb férfit se, ha egyébként tetszene kívül-belül. :) nekem lényegtelen a magasság, csak nálam legyen magasabb - ami nem nehéz :D
2017. ápr. 19. 16:18
 26/26 anonim ***** válasza:
"csak nálam legyen magasabb- ami nem nehéz." Nekem még ez sem sikerült a 158 centimmel... Most gondold magad a helyembe...
2017. ápr. 19. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!