Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevesebb esélyem van a pasizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb esélyem van a pasizás terén alacsony lányként, mintha magasabb lennék?

Figyelt kérdés

Persze, sokan írják, hogy a magasság nem számít, de olvasni mást is. Ti mit gondoltok? Őszintén, nem fogok megsértődni, valóban érdekel. :)

161 cm vagyok.

2017. ápr. 18. 22:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
De kedves vagy velem. :(
2017. ápr. 18. 23:20
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Semmiféle gond nincs a magasságoddal. Sokszor a hozzád hasonló lányoknak is 190cm-es barátjuk van, szóval még ebben se vagy hátrányban. Úgyhogy nincs miért izgulnod, minden rendben van :)
2017. ápr. 18. 23:28
 13/26 anonim ***** válasza:

Ja, ha szűz vagy, akkor gondolom nem próbáltál még bele semmit :D. Az átlaggal nem szokott baja lenni a nőknek.

30/f

2017. ápr. 18. 23:29
 14/26 A kérdező kommentje:

Olyan értelemben vagyok szűz, hogy farok nem volt még bennem. De nem mondtam, hogy más se... :D különben hogy tudtam volna lemérni?

Nekem szerintem nem volt szűzhártyám, vagy felszívódott... Mintha semmi se lenne ott.

Na de, eltértünk a témától. :)

2017. ápr. 18. 23:33
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Fikarcnyit sem. Először is asszem hozod az átlag női magasságot.

Másodszor meg az átlag magyar pasas is csak 172 centi.

Szóval pont pariban vagy a legtöbbünkkel.

És hát veled a fiúk esetében az a fajta kisebbrendűségi komplexus sem játszik, ami a zsiráflányoknál. Hiszen te alacsonyabb vagy, mint a fiúk többsége.

2017. ápr. 18. 23:52
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem számít. A 161 egy teljesen átlagos női magasság, és a férfiakat nem nagyon érdekli a magasság, csak ne legyél magasabb nála.
2017. ápr. 19. 00:00
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
Nincs kevesebb esélyed sőt! Én nagyon bírom az alacsonyabb lányokat.
2017. ápr. 19. 00:04
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
162 centis lányként mondom, hogy semmivel sem másabb mintha 170 vagy afölötti lennék. Általában csak kaptam eddig egy "jaj de alacsony vagy" dolgot, vagy mondták, hogy cuki vagyok. Aztán sikerült bevonzanom mindig a magas pasikat, jelenleg is egy 190 centi magasra nőtt barátom van, aki állandóan szívja a vérem a magasságommal. Szerintem az ilyen "kicsi" lányoknál az is bejön a srácoknak, hogy felnéznek rájuk... a szó szoros értelmében :D
2017. ápr. 19. 00:11
 19/26 A kérdező kommentje:

Jó ezeket olvasni. :)

Ami azt illeti, pont most gondolkodtam el a régebbi tini-kapcsolataimon meg a randikon stb, és eddig sose foglalkoztam a magassággal. Az exeim mindig alacsonyak voltak (de ez akkor nem tűnt fel, vagyis nem foglalkoztam vele), viszont a randipartnerek átlagos testmagassággal rendelkeztek. Igazából általában nem szoktam magam alacsonynak érezni egy átlagos pasi mellett... Mondjuk egy 180 cm feletti mellett igen. :)

Pont ma nézegettem a metrón a nők magasságát és meglepett, mert nagyon sokan még nálam is alacsonyabbak.

2017. ápr. 19. 00:17
 20/26 anonim ***** válasza:
A magasság főleg titeket szokott érdekelni. Te ezzel a magassággal nagyon jó pozícióban vagy, mert még olyan pasik is magasak hozzád képest, akivel az átlag csajok szóba se állnak (kizárólag emiatt), szóval van választék bőven.
2017. ápr. 19. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!