Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb esélyem van a pasizás terén alacsony lányként, mintha magasabb lennék?
Persze, sokan írják, hogy a magasság nem számít, de olvasni mást is. Ti mit gondoltok? Őszintén, nem fogok megsértődni, valóban érdekel. :)
161 cm vagyok.
Ja, ha szűz vagy, akkor gondolom nem próbáltál még bele semmit :D. Az átlaggal nem szokott baja lenni a nőknek.
30/f
Olyan értelemben vagyok szűz, hogy farok nem volt még bennem. De nem mondtam, hogy más se... :D különben hogy tudtam volna lemérni?
Nekem szerintem nem volt szűzhártyám, vagy felszívódott... Mintha semmi se lenne ott.
Na de, eltértünk a témától. :)
Fikarcnyit sem. Először is asszem hozod az átlag női magasságot.
Másodszor meg az átlag magyar pasas is csak 172 centi.
Szóval pont pariban vagy a legtöbbünkkel.
És hát veled a fiúk esetében az a fajta kisebbrendűségi komplexus sem játszik, ami a zsiráflányoknál. Hiszen te alacsonyabb vagy, mint a fiúk többsége.
Jó ezeket olvasni. :)
Ami azt illeti, pont most gondolkodtam el a régebbi tini-kapcsolataimon meg a randikon stb, és eddig sose foglalkoztam a magassággal. Az exeim mindig alacsonyak voltak (de ez akkor nem tűnt fel, vagyis nem foglalkoztam vele), viszont a randipartnerek átlagos testmagassággal rendelkeztek. Igazából általában nem szoktam magam alacsonynak érezni egy átlagos pasi mellett... Mondjuk egy 180 cm feletti mellett igen. :)
Pont ma nézegettem a metrón a nők magasságát és meglepett, mert nagyon sokan még nálam is alacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!