Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony férfiak között miért van nagyon sok kigyúrt? Nők, nektek bejőnnek?
A 165-175 cm közötti férfiak között valami eszméletlen sok kigyúrtat látok mindenhol, míg a magasabbakra ez nem igazán jellemző, köztük inkább sok a vékony alkatú.
A csajoknak melyik tetszik jobban?
30 éves vagyok, és 170 cm. Hetente kb. 3x járok le terembe évek óta, főleg azért, mert van egy kis gerincsérülésem, és a hátazás jót tesz, az izmok jobban tartják a gerincoszlopomat. Persze minden más testrészre is szoktam edzeni, de relatíve kis súlyokkal.
Amikor látszik rajtam némi izom, már megkapom ezt a kompenzálási hülyeséget, lent a teremben pedig 100 kiló alatt emelek, tehát b*zi vagyok... De szerencsére nem nőttem magasra, így ezért is b*zi vagyok.. Ja, és mivel évek óta lejárok, mégsem diétáztam magam kockahasúra, és nem is szőrtelenítem magam orrba szájba, tehát kitalálhatjátok... ezért is b*zi vagyok. :)
Ennyi pozitív vélemény után csodálkoznak az emberek, hogy magasról teszek mindenkire és mindenki véleményére. :)
A kérdésre válaszolva. Szerintem a legtöbb nőnek inkább az izmos test jön be, és itt most nem feltétlen a Hulk méretűre edzettre gondolok. Legalábbis a nők mindig egyből letámadják a nagytestű pasikat, míg az "újonc" vékonyabbak észrevétlenek maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!