Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért rejtegetik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért rejtegetik az érzéseiket? Miért akarnak kemény csávónak tűnni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Mert így nevelik őket, hogy egy férfinak ilyennek kell lennie. Szerintem is felülvizsgálatra szorulna ez, de sok nő nem így gondolja.
2017. ápr. 17. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
#9: igen, épp ezért írtam. Ez vagyok én. Persze kapom az ívet az ismerősöktől, hogy ezek után se akarok visszavenni, és tovább kísértem a sorsot? Hát nem, mert egy "nyámnyila" kis "punci" vagyok, és a bulikázás, sztárbáxozás, szelfizés híres helyek előtt, és a cégbeli rangok hajhászása untat :)
2017. ápr. 17. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
13%

Egyrészt ez tetszik a nőknek másrészt visszaélnek vele. Nem csak nők, mindenki.

30/f

2017. ápr. 17. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert véglények.Tisztelet még azoknak,akik kimutatják az érzéseiket!
2017. ápr. 17. 14:05
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Mert a nők kétféleképpen tudnak viszonyulni,vagy elnyomnak,vagy behódolnak.Nincs középút
2017. ápr. 17. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert az érzéseim rám tartoznak és azokra, akik állnak hozzám olyan közel, hogy rájuk is tartozzanak. Mindenki másnak marad a közönyös arc.
2017. ápr. 17. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:

10-es kommentelő

"A nők lehetnek ilyenek hiszen ők nők"

pont ezért nincs egyenjogúság

2017. aug. 20. 09:08
 18/18 anonim ***** válasza:
A mostani barátnő szerűségnél is tapasztalom, hogy ez kell a nőknek. Ha kimutatom az érzéseimet, akkor "felfalsz a szemeiddel, ez olyan gáz", aggódom érte mert nagyon rizikózik akkor:"jaaj tudod milyen szánalmas arckifejezésed van most?" ha kedveskedek neki, keresem a társaságát "túl sok vagy, vegyél picit vissza". Ha segítek neki, akkor meg "jaaj biztos majd te is szememre fogod hányni mennyit tettél értem". Vagy a kedvenc: " azt akarom hogy a falhoz nyomj és keményen megdugj, most nem a sima szeretkezésre vágyom"...
2017. szept. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!