Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők könnyen tudják színlelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők könnyen tudják színlelni érzéseiket?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Változó,általában igen.A férfiaknál könnyebben.
2013. márc. 23. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha pozítívan kell viszonyulni valamihez azt könnyeben lehet szinlelni :DD
2013. márc. 23. 12:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Azt mondják, a férfiak nagyon jól meg tudják játszani, hogy szeretnek valakit, a nők pedig azt, hogy nem érdeklődnek olyasvalaki iránt, akit egyébként nagyon szeretnek.

Szerintem embere válogatja. Én pl. elég jó színésznő vagyok és jól hazudok nő létemre.

2013. márc. 23. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát én igen. Bejövök egy pasinak, aki nekem is, mégis színlelem, hogy annyire nem tetszik. lehet azért mert pipogya vagyok, de azért is, hogy "tiltott gyümölcs" legyek neki és még jobban hajtson
2013. márc. 23. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
mivel érzelmileg sokkal fejlettebek ezért egy pár olyan szinten tudja utánozni h nemtudod a valóstól megkülönbözeteni ahoz már ismerni kéne a test beszédek de valaki még eszt is kitudja játszani
2013. márc. 23. 13:10
 6/14 anonim ***** válasza:
5-ösm, ez igaz, de ahhoz már nagyon kell tudni. Némelyik nővel csak úgy lenne érdemes beszélni, ha közben egy rejtett kamera venné őt és továbbítaná a jelet egy hazugságszakértő csapathoz, majd azok visszajeleznének az illetőnek egy rejtett fülesen. :)
2013. márc. 23. 13:21
 7/14 A kérdező kommentje:
És non-verbálisan is igaz ez ?
2013. márc. 23. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
igaz érdemes olvasgatni már csak azalapokat mert főleg a nők nonverbális komunikáció utján 70% infót adnak többet mint szavakban utánna a hangsúly is fontos meg a fogalamzás érdemes utána nézni nem is bonyolult csak figyelni kell megtanúlni főleg a kis részleteket van egy hazugságos könyv nemjut eszmbe a címe de még abban voltsok okoság meg ilusztrálva is volt ..
2013. márc. 23. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:
a trükk otvan mint a szinészeknél emlékeznek az érzelemre és ezért tudják hitelesen megjátszani minden szempontból egyedül a vegetatív idegrendszert nemlehetszinte kijátszani de azt megfigyelni is nehéz pl pupilla reakció
2013. márc. 23. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
13.27, a Testbeszéd-re gondolsz? (Barbara és Allan Pease)
2013. márc. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!