Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti nem szégyellitek magatokat mikor olyan hírt hallotok, hogy férfiak erőszakolnak nőket, vagy verik a feleségüket?

Figyelt kérdés
Tehát mikor ilyen hírt hallotok akkor nem okoz bennetek rossz érzéseket, hogy egy másik férfi miket művel. Nyilván éreztek valami sorsközösséget, hogy ő is pasi meg ti is, és egy veletek megegyező nemű ember mikre képes, akkor ti is képesek lennétek ilyen tenni ha elborulna az agyatok vagy ilyesmi.

2017. ápr. 14. 15:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
80%

Közöm?

Én sem nem erőszakoltam meg senkit, sem nem vertem feleséget.

2017. ápr. 14. 17:04
 22/38 anonim ***** válasza:
85%
Én miattad szégyenlem pölö ,hogy ember vagyok kedves kérdező :) Érdeklődve várom további kérdéseidet kérlek tedd a neved nyilvánossá.
2017. ápr. 14. 17:07
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem, semmi közöm hozzá, én teszek ilyesmit.

És tessék abbahagyni a férfigyűlöletet, kedves kérdező, mert pont ugyanannyira vagy szánalmas, mint akik itt nőgyűlölő kérdéseket tesznek ki.

2017. ápr. 14. 17:13
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Tudtad-e, hogy Magyarországon az élet elleni befejezett bűncselekmények (amikor valakit megölnek) jelentős részét nők követik el, védekezésre képtelen áldozatok ellen?

Ugyanis meglepősen gyakori, hogy anyák az újszülöttjüket megölik.

Most akkor én, mint férfi megkérdeznélek, hogy nem szégyelled-e magadat, mint nő? Talán te is képes lennél a csecsemőgyilkosságra, ha szülnél, vagy ilyesmi.

2017. ápr. 14. 17:29
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

Egyáltalán nem szégyellem magam.

De elképesztő haragot tudok ilyenkor érezni, hogy egy férfitársam ezt teszi, az ilyeneket legszívesebben addig ütném-rúgnám, amíg van bennük szusz.

2017. ápr. 14. 17:33
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de azonos hajszínű emberekkel sem érzek sorsközösséget.
2017. ápr. 14. 17:44
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

1, Megy a szokásos általánosítás... Szép;

2, Akinek nem inge, ne vegye magára;

3, Undorító dolognak tartom ettől függetlenül, ha valakit bárhogyan is, de kihasználnak (legyen az NŐ vagy hapsi). Az erőszak nem megoldás;

4, Egy nő agya sosem tud (fog) elborulni...????;

4, És mi a helyzet a NŐK általi erőszakkal?

2017. ápr. 14. 17:56
 28/38 A kérdező kommentje:
Azért így tettem fel a kérdést mert bár nők is lehetnek erőszakosak, de az ilyen bűncselekményeket döntö többségben fèrfiak követik el a nők ellen.
2017. ápr. 14. 18:25
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és annyi más nő van még a világon,

hogy számomra a nem egyszerűen túl tág fogalom ahhoz, hogy emiatt sorsközösséget érezzek bárkivel is!

Pedig a te logikád szerint én is érezhetném rosszul magam a csecsemőgyilkos "anyák" miatt.

Azonban semmi közöm hozzájuk, ahogy egy ártatlan férfinak sem egy vadidegenhez, aki nőket erőszakol.

Azért szégyellem magam, amit ÉN csináltam, vagy esetleg egy olyan ember, aki nagyon közel áll hozzám. Mondjuk olyankor sem azt szégyellem HELYETTE, amit tett, hanem azt, hogy ennyire félreismertem.

21/L

2017. ápr. 14. 21:27
 30/38 anonim ***** válasza:
92%

fú, durva mi megy itt :D

más emberek tettei miatt nem kell senkinek bűntudatot éreznie. ilyrn erővel legyem bűntudatom, mert mondjuk egy részegen balesetező embernek szintén göndör a haja, mint nekem?

másrészt azon az undorító áldozathibáztató hozzáállástól hánynom kell, ami itt tapasztalható pár ember részéről...

"Védekezhet úgy a feleség, hogy kiprovokálja a fizikai erőszakot egy nyugodt embertől is és lehet teljesen ártatlan a dologban mert a férje egy agresszív barom.

Épp úgy ahogy nemi erőszak is történhet oly módon, hogy egy védtelen lányt elrabolnak és megerőszakolnak és úgy is, hogy ájultra issza magát egy buliban szinte nulla ruhával magán."

nem teljesen mindegy, mi volt a háttér??? az erőszak mindig erőszak. ÉA SOHA NEM JOGOS. meg nincs olyan, hogy elfogadhatóbb, hogy egy részeg csajt erőszakolnak meg.... áh. akkor a részeg csajt, vagy mondjuk szóban provokálót félholtra verőt kevésbé kell megbüntetni is?

nem állatok vagyunk. igen, mi vagyunk felelősek a tettünkért. de ezt ne fordítsuk ki úgy, hogy a lenge ruhás lány lemondott a felelősségről, az ő hibája, ha megerőszakolják. a mi saját felelősségünk, hogy nem csinálunk ilyet, mert nem lehet.

huh, kicsit túlságosan felhúzom magam az ilyenen... pont az ilyen gyökér hozzáállás miatt nem tesz felelntést rengeteg ember, aki erőszak ért.

2017. ápr. 14. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!