Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti nem szégyellitek magatokat mikor olyan hírt hallotok, hogy férfiak erőszakolnak nőket, vagy verik a feleségüket?

Figyelt kérdés
Tehát mikor ilyen hírt hallotok akkor nem okoz bennetek rossz érzéseket, hogy egy másik férfi miket művel. Nyilván éreztek valami sorsközösséget, hogy ő is pasi meg ti is, és egy veletek megegyező nemű ember mikre képes, akkor ti is képesek lennétek ilyen tenni ha elborulna az agyatok vagy ilyesmi.

2017. ápr. 14. 15:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
21%

A körülmények közötti különbségekre hívtam fel a figyelmet.

8#

Amennyiben a férjed rendszeresen megver amikor te mész az agyára abban az esetben igen, rendőrségnek hívják.

2017. ápr. 14. 16:00
 12/38 A kérdező kommentje:

Jaguar

Szerintem nincs olyan helyzet vagy körülmény ami feljogosít egy férfit arra, hogy bántalmazzon vagy megerőszakoljon egy nőt.

2017. ápr. 14. 16:03
 13/38 Költőnő? ***** válasza:
76%

Nincs olyan körülmény vagy helyzet, ami megindokolná, hogy vele szemben bki fizikai erőszakot tegyen, bármilyen szinten és/vagy formában.

Maximum, ha önvédelemről van szó.

2017. ápr. 14. 16:06
 14/38 anonim ***** válasza:
72%
Igen szerintem sem jogosít fel senkit a másik ember beleegyezése nélkül szexuális aktusra akár nő akár férfi az illető. Volt erről pár hónapja egy közvélemény kutatás is, amiben a megkérdezők fele (!) elfogadhatónak tartja ha az egyik fél ki van ütve a másik fél azt tesz amit akar vele. :( Ez nagyon elgondolkoztató...
2017. ápr. 14. 16:14
 15/38 anonim ***** válasza:
52%
megkérdezettek*
2017. ápr. 14. 16:15
 16/38 anonim ***** válasza:
10%

Nem mondtam, hogy van, de ha valaki semmi felelősséget nem vállal saját magáért akkor másokhoz miért úgy áll hozzá, hogy nekik kell?

Én az olyan embereket akik saját hülyeségük miatt kerülnek olyan helyzetbe ami által ők sérülnek nem tartom feltétlenül áldozatnak.

Szabad világot élünk, férfiként én is felvehetnék egy rózsaszín magassarkút, lime zöld toppal és húszezreseket lóbálva, az Aqua - Barbi Girl c. számot fennhangon énekelve végigsétálhatnék a Hős utcán, de ilyen helyzetben nem kell meglepődni, ha nem érsz át egy darabban.

Ettől függetlenül a kérdésre a válasz még mindig az, hogy nem, csak a saját tetteimért vagyok felelős és nem magamat hibáztatom másnak a tetteiért. Legfeljebb együtt érzek az áldozatokkal, ha fentebb leírt dolgok nem teljesülnek.

Pl. azzal a híres sportolóval és egy utasával akik nemrégen haltak meg Szentendrén mert hátulról full gázzal beléjük hajtott egy részeg sofőr miközben a piros lámpánál álltak.

2017. ápr. 14. 16:17
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

"verik a feleségüket?"

Annyira buta nő hogy hagyja magát verni. Meg is érdemli a verést!

2017. ápr. 14. 16:34
 18/38 anonim ***** válasza:
86%

Én a sarki prostival sem érzek sorsközösséget, pedig mindketten nők vagyunk. Vagy ez visszafelé már a kis fejecskédben nem működik? Ha vannak német felmenőim, akkor most kérjek bocsánatot minden zsidó ismerősömtől?

Más emberek tetteiért nem veheti magára senki a felelősséget, bűntudatot sem igazán érezhet, ha mégis, akkor az azért van, mert ő is hasonló dolgokra képes, de ez nem a nemi azonosságon, hanem a pszichéjük deficitjein múlik.

2017. ápr. 14. 16:45
 19/38 anonim ***** válasza:
80%
Miért éreznék ilye emberrel sorsközösséget? Az,hogy ő is "férfi" az egy dolog. A másik,hogy ez mekkora baromság,hogy én is vagy bárki képes lenne ilyesmire? Nem lennék rá képes, eszembe nem.jutna nőket erőszakolni.
2017. ápr. 14. 16:53
 20/38 anonim ***** válasza:
87%
Hát nocs, de azt is kérdezhetted volna, hogy csajok, nem szégyellitek magatokat, amikor egy nőről kiderül, hogy félrekúrt, otthagyta a gyerekeit...ekkora baromságot. Mindenki a saját tetteiért felel!!
2017. ápr. 14. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!