Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti nem szégyellitek magatokat mikor olyan hírt hallotok, hogy férfiak erőszakolnak nőket, vagy verik a feleségüket?
A körülmények közötti különbségekre hívtam fel a figyelmet.
8#
Amennyiben a férjed rendszeresen megver amikor te mész az agyára abban az esetben igen, rendőrségnek hívják.
Jaguar
Szerintem nincs olyan helyzet vagy körülmény ami feljogosít egy férfit arra, hogy bántalmazzon vagy megerőszakoljon egy nőt.
Nincs olyan körülmény vagy helyzet, ami megindokolná, hogy vele szemben bki fizikai erőszakot tegyen, bármilyen szinten és/vagy formában.
Maximum, ha önvédelemről van szó.
Nem mondtam, hogy van, de ha valaki semmi felelősséget nem vállal saját magáért akkor másokhoz miért úgy áll hozzá, hogy nekik kell?
Én az olyan embereket akik saját hülyeségük miatt kerülnek olyan helyzetbe ami által ők sérülnek nem tartom feltétlenül áldozatnak.
Szabad világot élünk, férfiként én is felvehetnék egy rózsaszín magassarkút, lime zöld toppal és húszezreseket lóbálva, az Aqua - Barbi Girl c. számot fennhangon énekelve végigsétálhatnék a Hős utcán, de ilyen helyzetben nem kell meglepődni, ha nem érsz át egy darabban.
Ettől függetlenül a kérdésre a válasz még mindig az, hogy nem, csak a saját tetteimért vagyok felelős és nem magamat hibáztatom másnak a tetteiért. Legfeljebb együtt érzek az áldozatokkal, ha fentebb leírt dolgok nem teljesülnek.
Pl. azzal a híres sportolóval és egy utasával akik nemrégen haltak meg Szentendrén mert hátulról full gázzal beléjük hajtott egy részeg sofőr miközben a piros lámpánál álltak.
"verik a feleségüket?"
Annyira buta nő hogy hagyja magát verni. Meg is érdemli a verést!
Én a sarki prostival sem érzek sorsközösséget, pedig mindketten nők vagyunk. Vagy ez visszafelé már a kis fejecskédben nem működik? Ha vannak német felmenőim, akkor most kérjek bocsánatot minden zsidó ismerősömtől?
Más emberek tetteiért nem veheti magára senki a felelősséget, bűntudatot sem igazán érezhet, ha mégis, akkor az azért van, mert ő is hasonló dolgokra képes, de ez nem a nemi azonosságon, hanem a pszichéjük deficitjein múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!