Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznatok ugy egy lannyal hogy tudjatok rola hogy lelki serult?
Van egy fiu akivel megbeszeltuk hogy megakarjuk ismerni egymast. Erre ez kitudodott ment a kavaras keveres es olyanokat mondtak neki rolam hogy lelki beteg vagyok, korhazba jartam, meg ilyenek. Ez anugy igaz , es nem a fiu mondta el ezt nekem hogy tud rola, de azota miota ezt elmondtak neki teljesen mashogy viselkedik velem. Latszik rajta hogy sajnal engem.
Nem tudom mi lesz ebbol....
Kizárt!
Lapátol az élet elég problémát, minek még ragozni?
Az embernek legalább az otthonában legyen viszonylagos nyugalma, egy hasonló teherbírású pár mellett.
No, meg az sem közömbös, hogy én majd egészséges gyerekeket szeretnék.
Volt ilyen partnerem, de nem működött a dolog, mert manipulált és hazudott az illető, és mindig jött az érv, hogy lelki beteg és ezért nem képes kapcsolatra.
Vagy már udvarlás közben húzták az agyam és kihasználtak.
Konnyebb a szakadek szelerol lerugni valakit, mint a melybol felsegiteni. En, ha egy ilyen lannyal beszelek, mindig lekotom, hogy szigoruan csak baratsg, barmit is irjak. A dontes az ove lesz ugy is. En tudom magamrol, hogy min mentem at, honnan masztam ki es ezert nem szeretnem h mas is oda jusson.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!