Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Ilyenkor ti se tudjatok, hogy mit akartok pontosan?
Van egy srac akivel tobb honapja haverhodtunk ossze egy unnepsegen es azota is napi szinten tartottuk a kapcsolatot.. de en meguntam ezt a "se veled se nelkuled" helyzetet es elmondtam neki,hogy en siman kesz vagyok tobbre is mint baratsag. Rakerdeztem,hogy o,hogy van ezzel mert neten mindig mereszebb volt,szexualis utalasokat tett stb. eloben viszont mit is mondjak..eleg nyuszi.Olyankor nem mer kozeledni csak baratkent kezel ezert ez kisse engem is osszezavart es nem tudtam eldonteni,hogy most hanyadan all kettonk kapcsolata.
Mikor megmondtam neki elegge vonakodott es bevalotta,hogy gondolkodott mar a beprobalkozason viszont fel ha nem jon ossze bukik a baratsag is amit nagyon nem akart.Nekem ebbol az jott le,hogy szamara fontosabb a baratsag.Termeszetesen mivel en mar egy idelye tobbet ereztem iranta baratsagnal ezert ez jocskan megcsappantotta a kedvem a vele valo beszelgetesek es talalkozasok folytatasaban.Bevallottam,hogy nem tudnek ezekutan tobbet baratja maradni es akkor azt a valaszt kaptam,hogy folytassuk akkor tobbkent sokkal tobbkent mint baratsag mivel mar ugysincs vesziteni valoja igy nyilt lapokkal jatszik. Viszont azota miota ezt letargyaltuk nemtudom...furcsa.Talalkozni szemtol szembe nem talalkoztunk es a beszelgetesek szama is megcsappant es nemtudom eldonteni,hogy azert mert fel vagy mert nem is gondolta komolyan es mindezido alatt csak jatszott velem. Mindenesetre sz arul esik.Foleg,hogy en tenyleg megkedveltem es elmondasa szerint o is engem...Mindketten elegge visszahuzodo szemelyisegek vagyunk.
En 21 vagyok,o 25.
Koszi sracok.
Valami otlet esetleg,hogy viselkedjek ezekutan vele? Mert ez az egybol megszuntetni minden kapcsolatot nemtudom mennyire lenne jo..Meg a vegen en lennek a gonosz meg a rossz,aki tonkrevagta az egeszet..
Hat almondasa szerint tenyleg mozgalmas napja volt,tobb helyre is kellett menjen es otthon is kellett segetkezzen. Lehet,hogy most az unnepek is kozrejatszanak.
De nemtudom mit mondjak...Az biztos,hogy ha csak magatol nem fog eloalni a talalkozas kerdesevel en nem fogok talalkozni tobbet vele. Es ha igy is lenne attol az egy talalkozotol fuggne minden,hogy hogyan tovabb.Annyi eselyt meg adnek neki de tobbet ugy erzem mar nem erdemes varakoznom utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!