Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sracok! Ilyenkor ti se tudjato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok! Ilyenkor ti se tudjatok, hogy mit akartok pontosan?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel tobb honapja haverhodtunk ossze egy unnepsegen es azota is napi szinten tartottuk a kapcsolatot.. de en meguntam ezt a "se veled se nelkuled" helyzetet es elmondtam neki,hogy en siman kesz vagyok tobbre is mint baratsag. Rakerdeztem,hogy o,hogy van ezzel mert neten mindig mereszebb volt,szexualis utalasokat tett stb. eloben viszont mit is mondjak..eleg nyuszi.Olyankor nem mer kozeledni csak baratkent kezel ezert ez kisse engem is osszezavart es nem tudtam eldonteni,hogy most hanyadan all kettonk kapcsolata.

Mikor megmondtam neki elegge vonakodott es bevalotta,hogy gondolkodott mar a beprobalkozason viszont fel ha nem jon ossze bukik a baratsag is amit nagyon nem akart.Nekem ebbol az jott le,hogy szamara fontosabb a baratsag.Termeszetesen mivel en mar egy idelye tobbet ereztem iranta baratsagnal ezert ez jocskan megcsappantotta a kedvem a vele valo beszelgetesek es talalkozasok folytatasaban.Bevallottam,hogy nem tudnek ezekutan tobbet baratja maradni es akkor azt a valaszt kaptam,hogy folytassuk akkor tobbkent sokkal tobbkent mint baratsag mivel mar ugysincs vesziteni valoja igy nyilt lapokkal jatszik. Viszont azota miota ezt letargyaltuk nemtudom...furcsa.Talalkozni szemtol szembe nem talalkoztunk es a beszelgetesek szama is megcsappant es nemtudom eldonteni,hogy azert mert fel vagy mert nem is gondolta komolyan es mindezido alatt csak jatszott velem. Mindenesetre sz arul esik.Foleg,hogy en tenyleg megkedveltem es elmondasa szerint o is engem...Mindketten elegge visszahuzodo szemelyisegek vagyunk.

En 21 vagyok,o 25.

2016. dec. 23. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Csak a szája járt, nem mer/akar komolyabb kapcsolatba bocsátkozni veled.
2016. dec. 23. 19:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Koszi 1es ment a pacsi.
2016. dec. 23. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem hagyjad a majmot.ennyi idő alatt akk nem lép annak valami baja van.
2016. dec. 23. 19:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Koszi sracok.

Valami otlet esetleg,hogy viselkedjek ezekutan vele? Mert ez az egybol megszuntetni minden kapcsolatot nemtudom mennyire lenne jo..Meg a vegen en lennek a gonosz meg a rossz,aki tonkrevagta az egeszet..

2016. dec. 23. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
egy ilyen pupák figurára úgysincs szükséged .ne foglalkozz vele .kár pazarolni rá az energiát.
2016. dec. 23. 19:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Hm...lehet,hogy igazad van.:/
2016. dec. 23. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
En mindenkeppen megejtenek egy szemelyes talalkozot es oszinten kiteritenem a kartyaimat. Latnam a masik reakcioit es konnyebben hoznek dontest. 33 vagyok. Ennyi idosen en is nyul voltam. Inkabb maradtam barat pozicioban, mint hogy felsuljek ha beprobalkozok. Szerintem talalkozz vele. Sokkal konnyebben engeded majd el vagy tartod meg... :)
2016. dec. 23. 19:42
 8/13 A kérdező kommentje:
7es koszonom az oszinte tanacsod. En mar elso perctol kezdve ezt akartam.De mivel o a tegnapi talalkozot is lemondta(amit szinten en vetettem fel) igy azert elegge rombolja az en onbizalmamat is.Nem ugy nez ki mint aki alig varna mar a talalkozast..
2016. dec. 23. 19:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ki, biztos hogy nem mondtam volna le,kiveve ha tenyleg halaszthatatlan dolgom akadt volna de azt kozoltem volna veled es egy nagyon kozeli talalkozot talaltam volna ki.. Ha megsem, akkor vagy nem erdekled annyira vagy nagyon nyuszi. Viszont ha igy van, akkor szamomra felejtos lenne, mert ez mar nem férfi. Nem lehet ra ugy tekinteni.
2016. dec. 23. 19:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Hat almondasa szerint tenyleg mozgalmas napja volt,tobb helyre is kellett menjen es otthon is kellett segetkezzen. Lehet,hogy most az unnepek is kozrejatszanak.

De nemtudom mit mondjak...Az biztos,hogy ha csak magatol nem fog eloalni a talalkozas kerdesevel en nem fogok talalkozni tobbet vele. Es ha igy is lenne attol az egy talalkozotol fuggne minden,hogy hogyan tovabb.Annyi eselyt meg adnek neki de tobbet ugy erzem mar nem erdemes varakoznom utana.

2016. dec. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!