Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznatok ugy egy lannyal hogy tudjatok rola hogy lelki serult?
Van egy fiu akivel megbeszeltuk hogy megakarjuk ismerni egymast. Erre ez kitudodott ment a kavaras keveres es olyanokat mondtak neki rolam hogy lelki beteg vagyok, korhazba jartam, meg ilyenek. Ez anugy igaz , es nem a fiu mondta el ezt nekem hogy tud rola, de azota miota ezt elmondtak neki teljesen mashogy viselkedik velem. Latszik rajta hogy sajnal engem.
Nem tudom mi lesz ebbol....
Foglalkoznék.
Üdv: A pszichiáter.
Bocsi, amúgy attól függ, miért került kórházba, mennyire súlyos az állapota. Visszatérő mentális probléma vagy csak akut.
A sráctól függ. :)
Most hiába írják ide tízen, hogy ők igen, téged csak egy konkrét srác válasza érdekel.
Azzal tudlak esetleg biztatni, hogy én sem vagyok teljesen ép, mindig egy érzelmi hullámvasúton ülök, és van egy beteges szintű fóbiám is, mégis boldog kapcsolatban élek már másfél éve. :)
21/L
én elébe mennék ennek, amíg nem kezd horrortörténeteket gyártani magának. elmondanám erről, amit szeretnék, ahogy én látom, és legfőképp hogy ez mivel jár, míg együtt vagytok.
nekem régebben hasmenéses gondjaim voltak, és elmondtam. nem változott semmi. nyilván más lett volna mástól hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!