Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha 25 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ha 25 évesen nem tudok csókolózni? Félek emiatt belemenni egy új kapcsolatba.

Figyelt kérdés
Nekem a nyelves csók valahogy kimaradt az életemből, tiniként csúnya lány voltam, nem volt senkim. Aztán 17 évesen összejöttem egy sráccal, és együtt voltunk 7 évig. De ő nem szeretett csókolózni, csak szájrapuszik voltak, ha ritkán iszogattunk, akkor volt hogy engedte a nyelvest, de abból az évi 1 alkalomból sokat nem tanultam. Most van egy férfi aki nagyon tetszik, egy randin vagyunk túl, és megtörtént amitől rettegtem... Megcsókolt. Én meg nagyon béna voltam, hamar el is húzódtam, és égett a fejem hogy mit gondolhat rólam. Azt mégsem mondhatom neki hogy ennyi idősen nem tudok. De így meg lehet azt gondolja, hogy nem tetszik nekem, nem kívánom őt.
2017. ápr. 13. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És a szájra puszi meg a nyelves csók között nincs semmi átmenet...? :D

Mindegy is. Azóta mi a helyzet?

2018. márc. 4. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!