Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok, még nem volt barátnőm soha. Afacebookon látom hogy 13-14 évesek kapcsolatba vannak. Ciki hogy nekem nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 01:33
2/20 anonim válasza:
13-14 évesek kapcsolatban hülyülésből vannak a legjobb barátaikkal. Ez egy idétlen szokás.
3/20 logs válasza:
facebookra azt írok ki, amit akarok
egyébként nyugi: kapcsolatot akarsz, olyannal, akit legalább kedvelsz, vagy megfelelni a többieknek? (nem mondom, a megfelelési kényszer nem kis motiváció) majd lesz barátnőd, csak ha tetszik valaki, akkor ne legyél berezelve odamenni
5/20 vnas00000 válasza:
az sztem most menj fel a padlásra és akaszd fel magad ..
6/20 anonim válasza:
azoknak a kapcsolatoknak kB 3/4e kamu
nem ciki szerintem
7/20 anonim válasza:
Nyugi! Messze van még a nyugdíj. Ráérsz.
8/20 anonim válasza:
A 13-14 évesek "kapcsolata" kb annyi, hogy cseteltek már egymással...
9/20 anonim válasza:
nem ciki, nyugi. 14 évesen meg aztán szívesen hazudik is ilysmit az ember...
10/20 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem ciki. Nekem például 18 évesen volt legelőször barárnőm. Most 23 éves vagyok és tökéletesen megvagyok a mostani barátnőmmel.
Lehet hogy valakinek már elég fiatalon van barátnője, viszont a komolytalan járás semmit sem ér, pláne, ha még mellé sok butaságot is csinál az ember. Semmiről nem késtél le, bőven lesz még időd megismerkedni egy hozzád illő lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!