Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha 25 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ha 25 évesen nem tudok csókolózni? Félek emiatt belemenni egy új kapcsolatba.

Figyelt kérdés
Nekem a nyelves csók valahogy kimaradt az életemből, tiniként csúnya lány voltam, nem volt senkim. Aztán 17 évesen összejöttem egy sráccal, és együtt voltunk 7 évig. De ő nem szeretett csókolózni, csak szájrapuszik voltak, ha ritkán iszogattunk, akkor volt hogy engedte a nyelvest, de abból az évi 1 alkalomból sokat nem tanultam. Most van egy férfi aki nagyon tetszik, egy randin vagyunk túl, és megtörtént amitől rettegtem... Megcsókolt. Én meg nagyon béna voltam, hamar el is húzódtam, és égett a fejem hogy mit gondolhat rólam. Azt mégsem mondhatom neki hogy ennyi idősen nem tudok. De így meg lehet azt gondolja, hogy nem tetszik nekem, nem kívánom őt.
2017. ápr. 13. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
nem hogy örülnél, hogy valaki kíváncsi rád...
2017. ápr. 13. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
Valszeg azért csókolt meg, mert remélte hogy olyan közel már nem tud fókuszálni a szeme hogy lássa a rusnya ábrázatod.
2017. ápr. 13. 22:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket a hasznos válaszokat. De azt sehol sem írtam, hogy most is csúnya vagyok. :D
2017. ápr. 13. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, én meg azt hittem már 4 év alatt elfelejtettem mindent a jobbkezemen kívül, aztán mégis ment mikor elsőre csináltam is ment. Nyugi ez gyárilag adják az emberhez, menni fog neked is.

30/f

2017. ápr. 13. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem ciki, de ha akarod tanitgathatlak:-))
2017. ápr. 13. 23:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem írok ide, mert a hülyék szétszednék.
2017. ápr. 14. 01:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De miért nem mondod el neki azt, amit ide leírtál?

Ha velem lennél, türelemmel fedeznénk fel ezt is.

Ha gyakorolni, tanulni akarsz, írj!

2017. ápr. 14. 07:23
 8/11 a 24 kisfarkas ***** válasza:

Szerintem nem ciki :)

Meg ha azt nézed inkább legyen mit finomítani,mint hogy egy olyan lány legyen aki full profi a csókban és hasonlitgassa a pasit az előző xyz emberekhez mert ez a rutin sokaknak.

Sosincs késő!!

2017. ápr. 14. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem ciki. :)

Ha legközelebb megcsókol, utánozd ahogy csinálja, szèp lassan fokozatosan haladj. :)

Attól meg, hogy valaki tud csókolózni nem biztos, hogy az a technikája az új partnernek is. ;)

2017. ápr. 14. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha a pasi ezt cikinek tartja akkor húzza le magát!

Én egyébként is azt gondolom 2 embernek nem csak szex terén kell először összeszoknia, hanem a csók terénn is.

F34

2017. ápr. 14. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!