Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen lenne az álom lánykérés?
Most jelenleg nagyon messze vagyok a dologtól, de az én álom lánykérésem mindenképp kettesben történne. Esetleg egy reggel, ahogy fekszünk egymás mellett még az ágyban, és mondjuk a kávé mellett kapok egy gyűrűt is :)
Vagy mondjuk egy séta alkalmával, amíg megállunk csillagokat nézni, akkor esetleg :)
(hát ettől nem lett jobb kedvem, hogy leírtam :D de remélem, tett hozzá valamit a válaszom )
Csak egy tipp : fogod a jeggyúrűt, rákötsz egy kb 35 centis szalagot. Fogsz egy kilos kenyeret, levágod a serclijét (azzal csinálsz amit akarsz). A kenyérbe hosszába betolod a kést, végig a héjáig. Írd a szalagra "A kenyerem java. Elfogyasztjuk együtt ?". A kés hegyével szépen betolod a kenyérbe a gyűrűt, a szalag vége lógjon ki. Mindent szépen a helyére teszel, aztán kérd meg, hogy csináljon már neked egy szenyát, vagy vágjon a kenyérből. Ha tompa puffanást vagy izgatott sikongatást hallassz a konyha felől, a lánykérést elkönyvelheted sikeresnek. Jó étvágyat nektek :D
30/f
Egyszerű, csendes, romantikus, minden felhajtás nélkül.
Menten sirogörcsöt kapnék valamilyen flashmobos közönség előtti show műsortól, a romantikusnak titulált pl párizsi eiffel tornyos klisét sem értékelném sokra. Más viszont azt igényli és évekig hallgathatnád, hogy mekkora szar ember vagy amiért kihagytad a pucc parádét. Te ismered a lányt.
Ahogy a legtöbben, én is kétszemélyes lánykérésre vágyom. No közönség, no felhajtás és elcsépelt romantikus baromságok pezsgőspohárba ejtett gyűrűvel és hasonlókkal.
Inkább egy jó szex utáni összebújásnál vagy egy közös program alkalmával, kicsit spontán módon történjen. De amúgy gondolom mindegy, ha szeretem az illetőt és vele tervezem a jövőm, nagyjából mindegy, hogy kéri meg a kezem.
Én nem go dolkodtam ezen sosem, cssk nem akartam karácsonykor meg szülinapkor vagy más eseménykor.
A vőlegényem könyvesboltba vitt, azt mondta van ajándékutalványa, amit nekem ad, válasszak valamit. A kedvenc íróm egyik könyvét, amit még nem olvastam, megvette korábban, beleírta az üzenetét és hogy szeret, aztán az eladók visszacsempészték a könyvet a polcra, amikor megérkeztünk. Amikor belelapoztam nagyon meglepődtem, mire végigolvastam letérdelt a gyűrűvel és megkért én meg igent mondtam.
A gyűrű az anyukájáé volt (ugyanabban az évben veszítettük el az anyukáinkat, ezért sokat jelentett).
Nem is tudtam róla, de ez volt álmaim lánykérése.
És nagyon megszervezte és meglepett, pedig mindig lebukik ha meglepetéssel készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!