Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen lenne az álom lánykérés?
Frappans legyen, ami szimbolizalja azt h igazan ismer engem
Pl nalam nem jatszik egy francia nyaralas alatti etterembe leterdeles..inkabb mar akkor egy tankozas alkalmaval, v kiszabadulos jatek alatt valami feladatba elrejtett dolog....
Erted. Amitolvlatszik h igazan ismer.
En a romantikus gesztusokkal nem tudok mit kezdeni,annak sem orulnek ha megsejtenem pl elutazunk Parizsba plusz a parom is maskepp viselkedne es vegig ott lebegne a levegoben h jajj mindjart jajj mindjart.
Leginkabb ugy tudom elkepzelni hogy ketten vmilyen kozos programon reszt veszunk es egy kozos boldog pillanatunkban feltenne a kerdest.Tehat amikor amugy is ugy ereznem spontan h olyan jo egyutt.Akar ugy is h reggel szex utan osszebujva nyugiban.
De tudom h a nagy tobbsegnek epp a kulonleges es nem szokvanyos pillanat az alma.En nem szeretnek nezokozonseget sem terdeplest.Inkabb csak megkoronaz(tat)nek egy boldog elmenyt vele.
Nem tudom ismered-e ezt a srácot, ma rakta fel a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=nnzWZN30K_I
Sírtam. Bár barátnőm se volt még, de már én is gondolkodtam valami hasonló, általam készített gyűrűn. 22/F
Nekem már soha nem lesz álmaim lánykérése, mert már anyukám nem lehet részese ennek sajnos. :'( február 2-án halt meg 56 évesen.
Álmaim lánykérése a szüleim előtt történt volna. Párom és szüleim az életemben a legfontosabbak, előttük szerettem volna megélni ezt a varázslatos pillanatot.
Ez az én álmom, az, hogy a párom hogy szervezné meg, azt nem tudom.
Egy nyári éjszaka a kertben vagy a természetben hanyatt fekve csillagokat nézve. És ahogy belemerültem az Univerzum végtelenségébe egyszer csak a kezével repteti a gyűrűt a fejem fölé és ürhajó hangot ad és közben mondja megérkezett a földönkívüli flotta leszel a feleségem? :D
Olyan romantikus lenne. És aztán landol az ujjamon. :)
#5 Köszi a videót, végigbőgtem. :')
Kérdésre válaszolva, én valami kreatívat szeretnék. Párom nem az a romantikus típus, így tőle nem tudnám elképzelni a virágszirmos-letérdelős dolgot, nem hatna őszintén. Én azt tartanám fontosnak, hogy lássam, hogy készült rá. Hogy ne csak annyi legyen, hogy na akkor most már házasodjunk, ha eddig elviselt, hanem szervezkedjen, készüljön, legyen benne valami különleges. És itt nem vacsorára gondolok, hanem inkább valami kreatívra.
Részünkről nem kérdés, hogy mik a terveink, hiszen van már egy gyermekünk.
Közös a hobbink, így ha közben történne egy lánykérés, biztos levenne a lábamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!