Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy év után meglehet kérni valakinek a kezét?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 23:35
1/14 anonim válasza:
Igen, ha alaposan átgondolt a döntés, akkor ez nem lehet probléma.
2/14 anonim válasza:
Az enyémet három hónap után kérte meg a párom, utána 4 hónappal össze is házasodtunk (nem, nem voltam terhes és nem a korunk miatt paráztunk, én 20 voltam, ő 25). 21 éve vagyunk házasok :)
De mi alapvetően ilyen határozottak vagyunk mindketten.
3/14 anonim válasza:
Lehetni lehet. De 1 év alatt még valószínűleg nem értek akkora nehézségek, akadályok, hogy kitapasztaljátok, hogy együtt tudtok-e dolgozni akkor is, ha nem minden szép és jó. Persze van kivétel, ez csak általánosítás. Nem kell elsietni, minek? Ha ő az igazi, akkor 5 év múlva is együtt lesztek, nem? Ráértek. Általában 3-4 év együttlét után logikus lépés a házasság. Csakis kizárólag, ha már éltetek egy fedél alatt hosszútávon.
6/14 anonim válasza:
A férjem 9 hónap után kérte meg a kezem, nem haboztam én sem, pedig akkor 19 éves voltam. Lassan egy évtized telt el azóta, és életünk legjobb döntése volt. :)
8/14 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, vele akarod leélni az életed, és nincsenek komoly problémák, amik megoldásra várnak, vagy nézeteltérések a jövőképeitekben, akkor igen :)
Nekem picit korai lenne, hiába jó a párkapcsolatom, de én mindig picit túlaggódok mindent. Nem biztos, hogy az én hozzáállásom a megfelelő. Szóval ha úgy gondolod, nálatok itt az ideje, akkor hajrá, és sok boldogságot! :)
10/14 anonim válasza:
Meglehet, hogy meg lehet. Főleg ha a helyesírást is begyakorlod addigra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!