Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szereti a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szereti a párját képes arra hogy csajozzon/mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok? :)

En mint lany mas fiukra ra se birok nezni nem jon be senki rajta kivul...nemhogy még hozzá érjek egy másik fiuhoz

De a fiuknal ez hogs van? Van olyan hogy szereti a parjat de csajozik mondjuk mert ilxen tipus vagy vadaszosztonbol?

2017. ápr. 11. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Embere válogatja férfinál és nőnél is. Létezik mind a két nemnél olyan aki simán kikacsintgat és olyan is aki bármilyen helyzetben hűséges marad.
2017. ápr. 11. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Megpróbáltam, a rosszabb időszakainkban még hergeltem is rá magam, de csak nem sikerült. Nem azért, mert nem tetszenek más nők, csak egyszerűen... nem tudtam magam sosem rábírni. Becstelenségnek tartanám.
2017. ápr. 12. 10:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, aki, egyéjszakázott, szexkapcsizott, alkalmizott, annak, szerelrelem mellett is belefér egy egy ágyjelenet.
2017. ápr. 12. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem férfikérdés, nők is képesek ugyanerre. Nem monogámok az emberek.
2017. ápr. 12. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj, mert nőből nincs Berényi Zsuzsa típus igaz ? Csak a férfiak dugnak félre. A nőstényekben is van elég vadászösztön. Amúgy észrevettem, ha egy férfi csapodár, akkor az minimum kötsög, de ha egy nő dug félre, akkor az rendben van, mert otthon biztos nem kap meg mindent.
2017. ápr. 18. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!