Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szereti a párját képes arra hogy csajozzon/mással szexeljen?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? :)
En mint lany mas fiukra ra se birok nezni nem jon be senki rajta kivul...nemhogy még hozzá érjek egy másik fiuhoz
De a fiuknal ez hogs van? Van olyan hogy szereti a parjat de csajozik mondjuk mert ilxen tipus vagy vadaszosztonbol?
2017. ápr. 11. 21:36
2/15 anonim válasza:
Ha tényleg igazán szeretem a páromat akkor meg sem fordúl a fejemben. Ha csak megszokásból vagyunk együtt vagy hasonló akkor már eljátszok a gondolatomban más nőkkel, de akkor sem csalom meg. De ebből már tudom hogy nincs értelme együtt lennem vele.
3/15 anonim válasza:
Ha megszokásból vagyunk együtt, akkor lehet, hogy megtenném, ha tényleg szeretem, akkor más nem létezik rajta kívül. De a megszokás az elég laza "kapcsolat", ez csak akkor van, ha látom rajta, hogy ő is csak ezért van velem.
4/15 anonim válasza:
Simán. A szerelem, szeretet és a szex külön dolgok.
5/15 Szergej55 válasza:
Amíg szerelmes, addig nem feltétlenül, utána igen. A férfi libidó nagyjából az év minden egyes napján olyan, mint a női peteéréskor (tehát 28-ból 12-14 napig), csak még annál is fokozottabb a 10-szeres tesztoszteronszint miatt. Nem vagyunk egyformák, te csak női szemmel tudod nézni ezt a dolgot.
6/15 Szergej55 válasza:
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy feltétlen meg is tenné.
7/15 anonim válasza:
Érdekes. Ha én szerelmes vagyok egy nőbe, akkor csak vele akarok szeretkezni. Fura, mi?
8/15 anonim válasza:
#7 Ugyan ezt mondta eddig mindenki.
9/15 anonim válasza:
#8: az lehet. De én komolyan is gondolom. A tapasztalataim is alátámasztják ezt. Nem tehetek róla, hogy sök kötsög férfi van.
10/15 anonim válasza:
Hát mert hajtja őket az ősi vadászösztön, mert ők férfiak és ez beléjük van kódolva tudod. És ez leküzdhetetlen ezt meg kell értenünk. Ez elfogadható indok minden megcsalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!