Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz mindig engem egy buszsofőr a tükörből?
Figyelt kérdés
Már egy pár hete észre vette hogy az egyik buszsofőr néz engem a tükörből és mosolyog de nem tudom hogy miért
mert nem akkor néz csak hátra mikor bezárja az ajtókat hanem többször és volt már hogy nem csak egy pillanatra nézett rám hanem kb 8 mp-ig.
Szerintetek miért néz már egy ideje?
Légyszi normális válaszokat irjatok és előre is köszönöm a válaszokat :)
2017. ápr. 7. 20:38
1/9 anonim válasza:
mert lány vagy és bejössz neki vagy ő egy női sofőr te pedig egy érzéki szakállas romantikus mackó vagy és bejössz neki?
Ez a kettő lehet:)
2/9 anonim válasza:
Azért néz a tükörből, mert ha hátra fordul, akkor könnyen neki megy valaminek, valakinek.
3/9 A kérdező kommentje:
De néha már zavarba hoz engem vele mert amikor néz és mosolyog akkor van amikor én is oda nézek és néha én is egy kicsit mosolygok
2017. ápr. 7. 20:58
4/9 anonim válasza:
Valószínű pont a látóterében állsz. Lehet az utasteret akarja nézni, csak te mindig ott vagy középen! :-D
5/9 anonim válasza:
Vannak Nők, akiknek bejönnek az érzéki mackós pasik? :-o
Ha ez tényleg így van, elkezdek szakállat növeszteni :-)
6/9 anonim válasza:
És te miért bámulod őt, hogy hova néz, meg hova nem? Na, talán ő is hasonló okokból.
7/9 A kérdező kommentje:
Én csak néha nézek rá azért hogy még bámul e
2017. ápr. 7. 22:06
8/9 anonim válasza:
Szerintem azért néz, mert feltűnt neki, hogy állandóan bámulod. Mivel tetszik neked, és fel szeretnéd ajánlani neki a tested egy szexuális együttlétre, és ezt a bámulásoddal a tudtára is juttatod, így ő erre reagál. Nem hülye, hogy ne használjon ki egy önként felajánlkozó lotyót, akiért küzdeni sem kell.
9/9 anonim válasza:
Ezt sokan félreértik. A tükörből kb. az egész busz belátható. Lehet, hogy nem is téged néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!