Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők, Menyasszonyok, Feleségek! Hogy bírjátok, hogy buszsofőr párotokat annyi nő veszi körül?
:)
Te pedig menetrendszerűen feljössz ide a kétségeiddel.
Hogy mennyire jogos? Erről ez a vicc jut eszembe:
Ismerkedés a diszkóban:
- Szió, van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen gyártmányú?
- IFA.
Eslő: nem filmben hallottam, hanem a kollégáinál és az elején nála is tapasztaltam.
Második: nem vagyok kétségbe esve, meg nem kételkedek semmi ilyesmi, hanem kíváncsi vagyok, hogy akinek a párja ebben a szakmában dolgozik arra lettem volna kíváncsi, mert sok embertől hallom, akik persze nem létesítettek kapcsolatot buszsofőrrel, hogy ne bízzak meg bennük stb. És ezzel kapcsolatban érdekelne tapasztalat :)
Nem nézek le senkit a munkája miatt, hiszen mindenkire szükség van, de nem emlékszem, hogy egy sofőrt is megnéztem volna az életemben. Csak felmutatom a bérletet, általában rájuk sem nézek, aztán nyomom be a fülest. Eszembe sem jutna ilyesmi, amit te kérdezel.
22/L
Mennyi nő veszi körül???
Elég szánalmas lehet az a nő,aki a buszsofőrnél keres vigaszt. Szóval én nem aggódnék,hacsak a pasid nem ilyen röptében a legyet is típus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!