Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők, Menyasszonyok, Feleségek! Hogy bírjátok, hogy buszsofőr párotokat annyi nő veszi körül?
Hát én annyit tudok, hogy 2 éve kezdtem rendszeresen buszozni Pestre és már a második hónapban kikezdett velem egy sofőr, aki 20 evvel idősebb nálam és nős.. Folyamatosan bámult a tükörben, mosolygott, integetett stb, aztán jött a többi is.. Mármint nem történt semmi, csak rákérdezett, hogy "Mi lenne ha?"...
Rá pár hónapra egy másik is bepróbálkozott, csak annyi különbséggel, hogy ő még idősebb volt, ugyanúgy nős, gyereke van.
Viszont van egy sofőr, akivel jóban vagyok (nem úgy!), sokat szoktunk beszélgetni és sokat mesél a munkájáról.. Hát elég érdekes dolgokat szokott mesélni. Azt mondta, hogy bár így kollégák között nem szokott ez megbeszélésre kerülni, de kb az összesnek van 1 barátnője a felesége mellett. Csak így most hirtelen tudok 5 olyan sofőrt, aki most is rendszeresen csalja az asszonyt.
Hát kb ennyi. Nem mondom, hogy mind ilyen, de elég gyakori eset.
Ja amúgy olyan is van, hogy folyamatosan valami kis ajándékot visznek a sofőrnek egyes hölgyek..:D
Konkrétan van egy felnőtt, házas, családos nő, aki minden reggel ad valami kis "finomságot", csoki, cukor, rágó, üdítő 1 adott buszsofőrnek.. Meg keresi az alkalmat, hogy valahogy szóval tartsa stb, úgyhogy vannak érdekes dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!