Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát kérdésem lényege az lesz h meg fenyegettek h elterjeszt rólam egy csávo egy intim videót és h mit tehetek de a történet is fontos elolvasni!?
Szerintem sürgősen találj valami hobbit, hogy ne az legyen az egyetlen szórakozásod hogy házas pasik farkát polírozod.
Viccet félretéve, ha tényleg tejeszti a videót, meg fenyeget, akkor feljelentés
A Föld nevű bolygó megérett a pusztulásra. Zombik, őt egyétek!
Viccet félretéve, fenyegesd vissza. Neked is "vannak barátaid", szóval ő is vigyázzon.
17L
Szerintem sürgősen találj valami hobbit, hogy ne az legyen az egyetlen szórakozásod hogy házas pasik farkát polírozod.
És ez nem vicc.
"ő szedett fel"
Te valami kib-szott rongy vagy, amit csak úgy felszednek?
Istenem.. én 12 évesen a játszón labdáztam, 14-15 évesen tanultam, 16-17 évesen suli mellett dolgoztam, ha volt plusz lehetőség, és oda adtam a pénzt anyukámnak, mert szegények voltunk, és randiztam, persze, de a komoly kapcs azt jelentette, 2-3 hónapja járunk, és már bemutatott minden haverjának. 18 évesen kezdtem szexelni, fél év járás után, és több éves kapcsi lett belőle.
Videó? buszsofór? Szánalmas. Baromi mélyre süllyedtél kislány, és kérdés, megjön-e az eszed, vagy maradsz ilyen agyhalott.
Nem bántani akarlak, csak nyisd már ki a szemed, mi vagy, valami lábtörlő? Ja, nő? Akkor viselkedj is úgy.
Lehet lehúzni, ha fáj az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!