Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát kérdésem lényege az lesz h meg fenyegettek h elterjeszt rólam egy csávo egy intim videót és h mit tehetek de a történet is fontos elolvasni!?
csak... én érzem kamunak a kérdést? valahogy... hiteltelen vagy nemtudom... azért nem ismerni fel egy nőt mert festi a haját? Csak mert helyes? Nem volt mit tennem és csinált rólam videót?
lehet hogy tévedek de szerintem ez kamu...
Ha volt annyi eszed, hogy szexelj vele, legyen annyi is benned, hogy feljelentsd. Nem vagyok nálad jobb, de eszemben sem volt soha kéjenc sofőrökkel leállni cicázni, meg felvettek videóra, és még élvezted is.. erre szerinted mit lépjen a nagyérdemű?
Hülye voltál, slussz.
Felejtsd el, lépj tovább, tanulj belőle, és ha valaha valahova feltölti, tagadd le, hogy kamu a dolog.
Vagy: yard, de sürgősen.
Esetleg: pár haver, aki helyre teszi.
Kamu, nem kamu, tök mindegy, a mai csitrik többségének más sem jut, mint kufirc aztán kuka, és még csodálkoznak.. sajnállak, de nem több, nem vagy már kislány, ha szexre volt eszed. Ha meg kamu, még jobban sajnállak, elképesztően egyedül lehetsz.
Most nem azt hitted, hogy felesége van? :D
Amúgy ja, csúnya buszsofőr! De nem ő tette fel a kérdést.
először is hadd gratuláljak neked, hatalmas erkölcsi értékeid vannak
másrészt pedig az eszed is sok lehet, ha nem fordultál azonnal rendőrségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!