Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/24 anonim válasza:
A magyar lányok a legszebbek. :)
22/24 anonim válasza:
Nő vagyok,de a japán nők közt tényleg sok szépet láttam már,élőben is. Vagy dél-koreaiban. A nagydarabozó pasikra kíváncsi vagyok,leáll-e velk egy távol-keleti lány.Lehet,hogy vékonyak és filigrának,de ők végképp le nem állnak puhos pasikkal-kivéve a thai lányok,mert ott a kövér pasi a gazdagság szimbóluma-,ha rajtuk egy deka felesleg sincs. Szóval aki egy szép távol-keleti csajszit akar,készüljön fel,hogy ott azért vannak igények.Jó,lehet,hogy nekik a helyes európai pasi szélésebb skálán mozog,mert ott ti vagytok az egzotikusak,de ha szartok a kinézetetekre-haj,ruha,arcbőr,stb-,ott végképp tesznek rátok a csajok.Tehát ha mást nem,ezért megéri mozogni,előnyös hajat vágatni,valamennyire foglalkozni az arcbőrrel,stb.
23/24 anonim válasza:
Igen, volt kínai és indonéz barátnőm is :)
Szerintem az egyik nagy különbség, hogy - legalábbis a mi szemünk számára - sokkal lassabban öregszenek. Egy 20 éves lány és egy 30 éves nő között nálunk ég és föld a különbség, náluk pedig gyakran lehetetlen megmondani (hacsak nem vagy magad is "bennszülött").
24/24 anonim válasza:
Igen, szépek. Amelyiknek meg van műtve a szeme. Ők plasztikáztatnak a legtöbbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!