Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig szépek, amíg kisminkelve, egy pózban néznek, bevakolva fölfele a kamerába, a hajuk pedig a fél arcuket eltakarja.
Higgyétek el, ha smink nélküli ázsiai lany mellett ébrednétek az ágyban, mindjárt elmúlna az imádat
ma 12:17
a magyar lányok is vakolják magukat rendesen,tehát nem tudom mire fel itéled el őket..
12.: nekem legalább van szemem smink nélkül is :D
13.: hiába írod meg ezt nekem levélben is, "vetkőzz le nekem" néven már kaptam tőled pár szánalmas zaklató levelet, inkább menj ki ázsiába, jobb lesz a magyar lányoknak nélküled.
ma 12:28
hagyjátok már magatokat,a magyar nők költenek a legtöbbet a szépitkezésükre,szánalmasak vagytok..xd
Itt van a ket jobboldali, ok eleg csinosak mindenfele smink nelkul es egy rakas ilyen lany van.
Persze, a többségük szép, és az is marad a menopauzáig. Főleg a japán lányok jönnek be.
Vicc, pedig tényleg ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!