Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már magyarként ázsiai fiúval/lánnyal? Tapasztalatok? Esetleg valaki él így házasságban?
Figyelt kérdés
Évek óta nagyon jó barátom volt egy ázsiai srác,régóta fűzött,hogy járjunk,de elutasítottam,viszont annyira kitartó volt éveken át és minden rossz oldalamt látta már,hogy egy hónapja kicsit nyitottam felé és igazából együtt vagyunk most már hivatalosan. Viszont ahogy egyre jobban bele látok az ő életébe kezdem úgy érezni, hogy ez nem lesz jó. Mármint én az a típusú lány vagyok aki nem adja magát csak úgy oda egy fiúnak szóval,ha én valakivel együtt vagyok akkor azt úgy fogom fel,hogy akár egy életre,és megismerve őt meg a szokásaikat rájöttem,hogy annyira más kúltúra,hogy ezt én el sem tudom viselni. Kezdve azzal,hogy ugye más a vallása,én keresztény vagok és hívő, de amikor arról beszél,hogy én már éltem a más korokban is háát eléggé fel tud idegesíteni,meg belegondolni,hogy a gyerekeimet is majd budhistának akarja nevelni?? Soha nem mennék bele,bár állítása szerint ő nem hívő mégsem hiszem,hogy a családja örülne ennek... A másik ez a nyelv ahogy beszél a családjával megrémít,ez nem európai nyelv,hogy azt mondom megtanulom,vagy értek pár szót. Az étkezési szokásai is elég furcsák,olyan ételeket eszik amitől felfordul a gyomrom. Barátnak nagyon jó volt, meg igazából a hétköznapokon sincs vele bajom,mert kedves és jól elvagyunk,de tudom,hogy hosszútávon nem vagyok képes ilyen komprpmisszumokra. Valakinek van tapasztalata? Esetleg él így háasságban? Mesélne erről?2016. dec. 7. 11:12
1/24 anonim válasza:
Ázsia nem az én asztalom,de egy afrikai fiúnak nagyon örülnék;-)
20/L
2/24 anonim válasza:
Hadd jósoljak, vagy bejön, vagy nem: Gyorsan fognak csökkenni az érzelmeid felé, egyre jobban úgy fogod érezni, a különbségek ellehetetlenítik a boldog kapcsolatot, míg végül, záros határidőn belül szakítasz, és megkönnyebbülésként éled meg.
3/24 anonim válasza:
Ha te nem érzel semmit iránta, akkor miért akarsz vele össze jönni?
4/24 anonim válasza:
B*... Nem értelek.
Ázsia srác. Persze, h MÁS kultúra, MÁS nyelv.
Felidegesít, amikor a vallásáról beszél, megrémít (???) a nyelv - az anyanyelve - ahogy a családjával beszél, felfordul a gyomrod a hazája ételeitől?
Szerintem ennek nem lesz jó vége, szakíts vele MOST.
Elég gáz a hozzáállásod, nem tudom mire számítottál, főleg, h évek óta JÓ barátod.
Jesszus... :/
Ja, a kérdésre is válaszolok: én járnék ázsiaival.
6/24 anonim válasza:
Az en parom is mas kulturaju, es leirhatnek itt egy hosszu litaniat, hogy mi es hogyan alakult ki, de te alapbol a kulturaja, a vallasa, de meg a nyelve irant is annyira elutasito es kizaro vagy, hogy teljesen felesleges lenne. Ahogy ez a kapcsolat is az.
8/24 anonim válasza:
Nekem a legkedvesebb barátomnak japán a felsége, ott is élnek már évek óta, 2 lányuk van. ismerem, kedvelem a nőt, bár ritkán látom, ahogy mostmár persze a barátomat is. Ő művész, eleve nagyon nyitott, bár hagyománytiszetlő/követő családból származik, náluk működőképes ez a dolog, hiszen tizenéve egy párt alkotnak. A barátom családja is elfogadta a más kultúrából származó párt simán, de náluk eleve mindkét részől, művelt, iskolázott családból jöttek, a nyelv sem jelentett gondot soha senkinek (angolul mindenki, a japán és angol szülők is beszéltek, így nem volt probléma a kommunkáció). Barátom szüleinek nyilván szívfájdalom, hogy olyan meszsze alapított családot és ritkán látják az unokákat, de elfogadták, lévén nem azért él Japánban, mert a párja onnan származik, hanem ott élt már 3 éve, mikor megismerkedtek. A barátom grafikus, a felesége egy hagyományos színházi színésznő és író. Nagyon jók együtt és gyönyörűek a gyerekeik. Érik már egy látogatás, de mivel már én is családos vagyok, nem olyan egyszerű nekiindulni, akkor találkozunk többnyire, ha Ő hazajön, vagy itt járnak Európában valamerre családostul. Kultúrákat ütköztetni sikeresen, csak erre nyitott, művelt és elfogadó embereknek sikerülhet, ha már ennyire idejekorán kismillió kétely felmerül, felesleges ebbe belelátni bármi többet, mert jövője sosem lesz és gyanítom még nagyon fiatal is vagy. Barátom eleve nem volt hívő, a párja a Sintó egy viszonylag új irányzatához "tartozik", mindannyian ennek a hagyományait ápolják családként, de nem annyira hangsúlyos a vallás, inkább csak irányt ad. Millió probléma adódhat különböző kultúrákból származó pároknál és szerintem csak akkor érdemes egyáltalán ilyesmiben gondolkodni, ha kellőképpen toleráns és rugalmas az ember. Előítéletekkel, negatív sztereotípiákkal, belefogni is teljesen felesleges.
9/24 anonim válasza:
*jav: "japán és magyar szülők is"
10/24 anonim válasza:
Nekem volt ázsiai párom, de soha többet nem fogok külföldinek még csak esélyt sem adni,mert hozzám egyáltalán nem valóak. Lehet nálatok jól sül el, de készülj fel a nehézségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!