Szexeltetek mar azsiai csajokkal? Tapasztalatok? -nekem 2 volt eddig.
Figyelt kérdés
en egy koreait es japant probaltam,eleg pozitiv volt a tapasztalat,sokkal odaadobbak mint az europaiak,gyengedek,es hagyjak,hogy iranyitsak :)2010. febr. 21. 21:04
1/6 anonim válasza:
"nekem 2 volt eddig" sztem undorító, ha vki kérkedik azzal, mennyi nőt d.gutt már meg...
2/6 anonim válasza:
nem csoda hogy odaadó ha annyit fizetsz nekik.....de mondd csak... nem volt kényelmetlen a sikátorban?
3/6 A kérdező kommentje:
1,eloszor is nem kotekedeseket vartam,...nem kerkedek,csak arra voltam kivancsi masoknak milyen volt? illetve masok miben latjak a kulonbseget azsiai es europai lanyok kozott az agyban? 2,nem fizettem ertuk te barom,hanem parkapcsolatom volt veluk...
2010. febr. 21. 21:17
4/6 anonim válasza:
Most dicsekedni akarsz?
Akkor irigylünk miatta. Nekem sajnos még nem volt, de tetszenek.
5/6 anonim válasza:
figyelj te hülyegyerek
milyen szöveg ez már.. dicsekedni akarsz hgy kettő megvolt? jaj de raj-.- amugy puruttya.hu- itt nézz japán, kinai szexvideókat..pl angolna szex..hányós szex stb..nagyon undoritoak és kiábránditoak. de azért szidd már a magyar lányokat te nyomorék..:)
16/L
6/6 anonim válasza:
Nekem nem volt de kipróbálnám, persze ingyen, elvből nem fizetnék nőért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!