Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már magyarként ázsiai fiúval/lánnyal? Tapasztalatok? Esetleg valaki él így házasságban?
Figyelt kérdés
Évek óta nagyon jó barátom volt egy ázsiai srác,régóta fűzött,hogy járjunk,de elutasítottam,viszont annyira kitartó volt éveken át és minden rossz oldalamt látta már,hogy egy hónapja kicsit nyitottam felé és igazából együtt vagyunk most már hivatalosan. Viszont ahogy egyre jobban bele látok az ő életébe kezdem úgy érezni, hogy ez nem lesz jó. Mármint én az a típusú lány vagyok aki nem adja magát csak úgy oda egy fiúnak szóval,ha én valakivel együtt vagyok akkor azt úgy fogom fel,hogy akár egy életre,és megismerve őt meg a szokásaikat rájöttem,hogy annyira más kúltúra,hogy ezt én el sem tudom viselni. Kezdve azzal,hogy ugye más a vallása,én keresztény vagok és hívő, de amikor arról beszél,hogy én már éltem a más korokban is háát eléggé fel tud idegesíteni,meg belegondolni,hogy a gyerekeimet is majd budhistának akarja nevelni?? Soha nem mennék bele,bár állítása szerint ő nem hívő mégsem hiszem,hogy a családja örülne ennek... A másik ez a nyelv ahogy beszél a családjával megrémít,ez nem európai nyelv,hogy azt mondom megtanulom,vagy értek pár szót. Az étkezési szokásai is elég furcsák,olyan ételeket eszik amitől felfordul a gyomrom. Barátnak nagyon jó volt, meg igazából a hétköznapokon sincs vele bajom,mert kedves és jól elvagyunk,de tudom,hogy hosszútávon nem vagyok képes ilyen komprpmisszumokra. Valakinek van tapasztalata? Esetleg él így háasságban? Mesélne erről?2016. dec. 7. 11:12
21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,szerintem is ritka undorító és be kellene tiltani a disznóvágást,ha rajtam múlna akár szabályoznám a hús fogyasztást.
Most írhatod,hogy álszent hívők,meg papok stb,de én most magamról beszélek, én amennyire csak tudok a biblia szerint cselekedek, én nem nézem le az ázsiakat ,sőt nagyon kedvelem őket,csak egyszerűen mint életem párját nem biztos,hogy akarom. Mostanra azért pozitívabban állok hozzá, kezdem megszokni a dolgaikat és a gondolatot,hogy vele vagyok.
2016. dec. 15. 11:30
22/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ha szeretnéd, privátban írjál rám és tedd fel nekem a konkrét kérdéseidet, amire kíváncsi vagy. Az én feleségem vietnami, aki egyébként kiskorában jött át Magyarországra (családegyesítés), tehát a magyart is anyanyelvi szinten beszéli. Ezt csak azért tettem hozzá, mert egyrészt a szülők a gyerekekkel ellentétben nem tanulták meg (ilyen a felfogásuk), másrészt, hogy érzékeltessem, a kommunikáció sohasem volt probléma közöttünk (szerintem ez a legfontosabb tényező egy kapcsolatban). Ilyen drasztikusan egyiket sem éltem meg, ahogy te azt leírtad, de nem is állítom, hogy minden gördülékenyen ment az elfogadás terén (egyik fél részéről sem). Ami a legfontosabb, hogy ilyen speciális kapcsolatokban hatványozottan igaz a kompromisszumokra való törekvés és a saját igényeink helyett próbáljunk meg a partnerünk igényei szerint IS élni. Hosszú út áll mögöttünk, de szerencsére előttünk is, hiszen még fiatalok vagyunk, van már egy közös gyermekünk is, és bár mind a mai napig előfordulhatnak kisebb viták a kulturális különbségekből vagy világnézetből eredően, a lényeg, hogy szeretjük egymást és képesek vagyunk mindent megadni egymás és most már a gyermekünk boldogságáért is!
23/24 anonim válasza:
afrikai sráccal járok, de inkább izgalmasnak látom a különbségeket.
ha az a kérdésed, hogy meg fogod-e szokni: a soraidból süt, hogy nem akarod őt, azaz nem fogod megszokni.
24/24 anonim válasza:
Én párom Mongol(mondjuk az nem olyan tipikus ázsiai, nem esznek pálcikával se) és nekem érdekes és tetszik a származása, imádom hallgatni ahogy az anyukájával mongolul beszél, mindig kérdezem tőle, hogy mi hogy van az ő nyelvén stb...Úgy bánik velem a mai napig mint a kapcsolatunk elején.Szenvedélyes. A tenyerén hordoz mint egy hercegnőt. Azóta is jól működik a kapcsolatunk, úgyanúgy tetszik mint amikor először megláttam és minden nap egyre jobban beleszeretek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!