Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártatok már magyarként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már magyarként ázsiai fiúval/lánnyal? Tapasztalatok? Esetleg valaki él így házasságban?

Figyelt kérdés
Évek óta nagyon jó barátom volt egy ázsiai srác,régóta fűzött,hogy járjunk,de elutasítottam,viszont annyira kitartó volt éveken át és minden rossz oldalamt látta már,hogy egy hónapja kicsit nyitottam felé és igazából együtt vagyunk most már hivatalosan. Viszont ahogy egyre jobban bele látok az ő életébe kezdem úgy érezni, hogy ez nem lesz jó. Mármint én az a típusú lány vagyok aki nem adja magát csak úgy oda egy fiúnak szóval,ha én valakivel együtt vagyok akkor azt úgy fogom fel,hogy akár egy életre,és megismerve őt meg a szokásaikat rájöttem,hogy annyira más kúltúra,hogy ezt én el sem tudom viselni. Kezdve azzal,hogy ugye más a vallása,én keresztény vagok és hívő, de amikor arról beszél,hogy én már éltem a más korokban is háát eléggé fel tud idegesíteni,meg belegondolni,hogy a gyerekeimet is majd budhistának akarja nevelni?? Soha nem mennék bele,bár állítása szerint ő nem hívő mégsem hiszem,hogy a családja örülne ennek... A másik ez a nyelv ahogy beszél a családjával megrémít,ez nem európai nyelv,hogy azt mondom megtanulom,vagy értek pár szót. Az étkezési szokásai is elég furcsák,olyan ételeket eszik amitől felfordul a gyomrom. Barátnak nagyon jó volt, meg igazából a hétköznapokon sincs vele bajom,mert kedves és jól elvagyunk,de tudom,hogy hosszútávon nem vagyok képes ilyen komprpmisszumokra. Valakinek van tapasztalata? Esetleg él így háasságban? Mesélne erről?
2016. dec. 7. 11:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10-es mesélnél a rossz élményedről?

Én pont,hogy nyitott vagyok, adok a dolognak esélyt, ő az aki úgy beszél,hogy éreztesse én külön faj vagyok,pl étkezésnél. A vallás meg számomra hihetetlenül fontos és ezt ő is tudja,szerintem neki kellene ebben alkalmazkodnia inkább mint nekem,mivel ő pont,hogy nem vallásos. Tudom,hogy túlkomplikálom és agyalom,de én tényleg nem akarok még egyszer olyan kapcsolatot ami tönkremegy. Számomra különösen nehéz az elengedés így még most akarok lépi,ha nem tetszik a dolog.

Egyébként 20 éveinkben járunk.

2016. dec. 7. 16:34
 12/24 anonim ***** válasza:
55%

Vallás...

A buddhizmus amúgy kb 2000x értelmesebb mint a kereszténység amiben annyira hiszel de teljesen mindegy , valóban 1816-van vagyunk fujj mocskos keleti mágia, hát rám szakad az oltár a templomba vasárnap!!! Ne legyél már full kretén vaze :D

A szörnyűséges keleti nyelv meg még rémisztőbb!!! Vigyázz velük mert kettévágnak a szamurájkardjukkal!!!

Az ázsia konyhán meg max a nagyanyám lepődne már meg szerintem mindenki ismeri manapság hogy ott mit esznek. De amikor leundorítózod a tengeri herkentyűket meg polipot, nyers halat akkor gondolj már bele légyszives abba is ,hogy például a japánok közül akik még nem szorultak be a nagyvárosokba mennyi cukorbeteg meg rákos és szívbeteg öreg él a halászfalvakba és utána menj be egy helyi SZTK-ba is. Vagy olvasd el az Ázsia tanulmány című könyvet , pont az étkezési szokásaikról szól.

Amúgy ha így állsz a sráchoz fel nem foghatom hogy jöttél össze vele. Aki ennyire nem nyitott. Jobban jár a gyerek is ha te inkább elhúzol az életéből és nem lopod az idejét. Ilyen "nagyon más a kultúra" szöveget a már emlegetett nagyanyámtól vártam volna nem egy fiatal lánytól... Persze a magyar kultúra az frenetikus , a fradi meccsen idegeskedés meg a politikai műsorok bámulása és az örök pesszimizmus. Tényleg szuper.

Ja a kérdésre válaszolva kavartam egyszer egy ázsiai csajjal de nem jött be , élőben nem nézett ki olyan jól mint képen. Meg túl félénk volt, persze ha tetszett volna akkor ez csak előny. De vannak nagyon szép ázsiai lányok is. Kb ennyi a tapasztalatom.

2016. dec. 7. 16:36
 13/24 anonim ***** válasza:
bocsi a könyv címe Kína tanulmány, de úgysem fogod elolvasni :D
2016. dec. 7. 16:41
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

"annyira más kúltúra,hogy ezt én el sem tudom viselni." - tenyleg nagyon nyitott vagy :'D. Undorodsz, megremulsz, szornyulkodsz. Es ezek majdnem a sajat szavaid. Kerdezo, ne eroltesd ezt inkabb. Ha meg te nem tudsz minimalisan alkalmazkodni a vallasahoz, akkor megis hogyan varnad el ugyanezt tole?

Nem mindenkinek valo ez a vegyes parkapcsolat dolog. Neked se. Nem szegyen, csak nem kell erolkodni meg hazassagra gondolni, mikor meg az anyanyelvetol is - amin a legszebb dolgokat tudna neked mondani - kiver a viz.

2016. dec. 7. 17:54
 15/24 Sunshinedoll ***** válasza:

Jártam már perzsával, tajvanival, meg randiztam indiaival. Nekem nem gond az ilyesmi, nem vagyok rasszista, és a kulturális különbségek se nagyon ütköztek ki.

A buddhizmus amúgy nem vallás, ezt nem árt, ha tudod, nem is igazán lehet valakit erre nevelni, ez egyéni szándékot igényel, mert ezt napi szinten gyakorolni kell.

Azon túl, hogy nem valószínű, hogy vele összeilletek, nagyon ellenszenves az általad mutatott "ijesztő nyelv" "undorító kaja" meg nemtudom milyen egyéb, a kultúrájára sértő kifejezés. Maradj a fehér pasiknál, azokkal jó lesz neked.

2016. dec. 7. 21:36
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Szóval azért kezdtél el vele járni mert kitartó volt és most csodálkozol ,h nem fog működni? Rejtélyes...
2016. dec. 8. 12:05
 17/24 A kérdező kommentje:

Pár ember írt értelmes választ nekik köszönöm a többieknek meg akik akkora megmondó emberek és csak köpködni tudtak azoknak üzenem otthon vezesse le a feszkót ne itt rajtam.. Én vegetáriánus vagyok így amit undorítónak gondoltam az olyan ételek amik úgy készülnek,hogy az állat kínhalált hal.. Számomra ezt jelenti az undorító.

Egyébként meg igen évek óta ismer és igen azért próbálom meg vele mert minden hülyeségemet ismeri és elviseli és szereti, szerintem jobb így egy kapcsolat mint két idegen között akik hú de nagyon szerlemesek pár hónapigéé

2016. dec. 8. 12:26
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg igaz a vegák többségére, hogy valahogy mindenképp beleszövi a mondatába, hogy ő vega még akkor is ha nem tartozik oda. :D Ezzel nincs amúgy bajom csak megjegyeztem.

Az meg, hogy nem cukormázzal kellene lenyelned csak egy dolog attól ég igazuk van a "megmondó" embereknek. Édeskevés egy kapcsolathoz az, hogy ismeri a srác a hülyeségeidet és még mindig akar veled járni. Onnantól, hogy Te másodjára sem írtál semmi olyat, hogy felfigyeltél rá vagy te is vonzódsz hozzá valamilyen szinten teljesen mindegy, hogy mennyire ismer. Amúgy meg ne degradáld azokat a kapcsolatokat ahol 2 idegen találkozik és összejönnek pár hónap ismerkedés után mert baromira nincs igazad. Neked az a legnagyobb bajod, hogy őszinték veled az emberek Te meg ahelyett, hogy elgondolkoznál rajta besértődsz!

2016. dec. 8. 16:16
 19/24 anonim ***** válasza:
53%

A buddhizmus tényleg nem vallás, inkább filozófia. A kereszténységnél sokkal értelmesebb, békésebb. Nálunk nem volt kereszteshadjárat, inkvizíció. Nem állszent hívők és pénzéhes papok a tagjai. Tisztelet a kivételnek.

Ki mit szokott meg. Neki pedig az lehet undorító, hogy a magyar ledaràlja a disznó belsőségeit és beletölti egy bélbe. A hurka csak egy példa. Meg lehet nézni melyik nemzet él tovább. A 60 éves magyar öreglányt pelenkázni kell, a 90 éves japán elmegy futni. Amúgy a bibliában is benne van, hogy kellene élni. A zsidók, adventisták komolyabban veszik a szabályokat, ezért tovább élnek. Nem esznek disznót pl. A katolikus még a 10 parancsolatot sem képes betartani. Lsd. ne állíts bálványokat, szombat a pihenő nap.

A nyelv is olyan, amilyen. Intelligens ember ebbe nem köt bele. A magyar sem valami világszépe nyelv. Monoton, berregő és nem indieurópai.

2016. dec. 15. 02:54
 20/24 anonim ***** válasza:
* nem nálunk, hanem náluk
2016. dec. 15. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!