Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha nekem a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nekem a falusi lányok tettszenek?

Figyelt kérdés
Nem tettszenek a városi kikent kifent lányok,akiktöl mást sem hallok hogy mennyit költöttek magukra,milyen drága ruhát vettek,milyen drága kszereket,mennyit költöttek fodrászra meg stb..Én az ilyen natur falusi lányokat szeretem akik bemeligitőbe és polóba is szépek,ha felkelnek kócosan reggel akkor is szépek. És szerintem attól valaki-valaki amit mond és nem attól amenyit költ magára..
2017. márc. 23. 11:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
A varosi lanyok is szepek naturan, csak nem maszkalnak a varosban ugy. A falusi lanyok kozott is vannak csunyak, foleg, hogy a legtobb a rokonaval hazasodik meg ilyenek es altalaban emiatt mentalisan sincsenek a csucson.
2017. márc. 23. 11:08
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Ez nettó baromság.

A belvárosban sétálva sose fogod megmondani egy lányról, hogy hol lakik.

Sok falusi lány többet költ magára, mint bármelyik városi, és sok városi lány érzi magát jobban smink nélkül, melegítőben.

A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Falun lakok 30 éve, a belvárosban dolgozok 10 éve, hidd el, tudom miről beszélek. ;)

2017. márc. 23. 11:13
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Az első válaszoló tapasztalatit tudom megerősíteni, éltem falun egy hétig (kirándulás alkalmával), és borzasztóan néztek ki az ottani lányok, egészen addig nem értettem a helyzetet, amíg az egyik gádzsó oda nem szól a feleségének, hogy "gyere ide, kislányom, apuka megmutatja a kobráját!"...
2017. márc. 23. 11:18
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Ba.szki ilyen helyesírással...
2017. márc. 23. 11:36
 5/17 A kérdező kommentje:

"apuka megmutatja a kobráját!"

ez tettszik

2017. márc. 23. 11:38
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

Igen, talán nem álcázzák magukat a falusi nők, ez is pozitívum lehet.

De nekem azért tetszenek, mert sokkal normálisabbak, nincsenek elszállva, nem várják halál komolyan a szőke herceget fehér lovon hanem megmarad ez náluk az álmodozás szintjén, és nincsenek teljesíthetetlen igényeik.

2017. márc. 23. 11:44
 7/17 A kérdező kommentje:

ma 11:44

végre valaki akivel egyett értek

2017. márc. 23. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
36%

Igen, talán nem álcázzák magukat a falusi nők, ez is pozitívum lehet.

De nekem azért tetszenek, mert sokkal normálisabbak, nincsenek elszállva, nem várják halál komolyan a szőke herceget fehér lovon hanem megmarad ez náluk az álmodozás szintjén, és nincsenek teljesíthetetlen igényeik.

2017. márc. 23. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Csak azert ilyen igenytelenek, mert nem is ismerik a valodi vilagot, a legtobb kb azt se tudja, hogy van elet a roskadozo falucskajukon kivul is :D Sajnos a legtobb eleg egyugyu, de neked kerdezo jok lesznek.
2017. márc. 23. 11:51
 10/17 A kérdező kommentje:

ma 11:51

jól irod,én is fogyatékos vagyok

2017. márc. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!