Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha nekem a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nekem a falusi lányok tettszenek?

Figyelt kérdés
Nem tettszenek a városi kikent kifent lányok,akiktöl mást sem hallok hogy mennyit költöttek magukra,milyen drága ruhát vettek,milyen drága kszereket,mennyit költöttek fodrászra meg stb..Én az ilyen natur falusi lányokat szeretem akik bemeligitőbe és polóba is szépek,ha felkelnek kócosan reggel akkor is szépek. És szerintem attól valaki-valaki amit mond és nem attól amenyit költ magára..
2017. márc. 23. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Én falun élek, városban dolgozom és nagyon felháborító itt egyik másik tudatlan p...hozzászólása. Nagyon igényes nő vagyok és a városban nem veszik észre, hogy falun élek, még a férfiak sem. Otthon nagyon sok falusi nő ad magára, szépek, divatosak, míg a nagyvárosban látok olyan toprongy, ocsmány nőket és férfiakat, hogy hányhatnékom van tőlük, némelyiket még bottal sem piszkálnám meg. Melegítőben, kínai sportcipőben, zsírtól összetapadt hajjal,fújjjj. Szerintem az igényesség az nem helyfüggő, aki nem ad magára az sem falun, sem városban nem fog jól kinézni.
2017. márc. 23. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem butaság így általánosítani, lehet szép és igényes illetve kevésbé igényes a falusi és városi nő ugyanúgy. Ez a férfiakra is igaz.

A helyesírásod, kérdező, viszont valóban nem sok igényességre vall.

2017. márc. 23. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Faluról költöztem Budapestre 6 éve. Mindig is sokat adtam magamra, sportoltam, jól öltözködtem, sminkeltem, függetlenül attól, hogy a szüleimnél laktam egy kis faluban vagy most Budapesten.

Jól mondták előttem, nem helyfüggő, hanem egyénfüggő. Budapesten is rengeteg mackónadrágos nőt látni, elég csak lemenni a legközelebbi szupermarketbe, ha lenőtt hajat és kibolyhosodott mackónadrágot akarsz látni, nem kell ehhez falura menni.

Az meg, hogy a városi lányok azt hangoztatják, ki mennyit költ magára, ez is nettó baromság, bár én is elmesélem a barátnőimnek, hogy mennyiért vettem farmert, de csak tényként közlöm, persze, nem tudom, lehet újabban az ilyen tabutéma, de itt még nem.

2017. márc. 23. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Falun lakom, de szinte csak aludni járok haza.

A városban nem feltűnő, hogy falusi vagyok, mert rendben tartom a hajam, a körmöm, divatos ruháim és ékszereim vannak.

Most - kis falumban - pedig melegítőben és egy régi pólóban ülök a gép előtt. Nem, ettől egyáltalán nem tartom magam igénytelennek, csupán nem érzem, hogy a szobámban is teljes díszben kellene járkálnom. Mondjuk a városi ismerőseimnek is vannak otthoni ruhái, bolyhos kis papucsai, ciki szemüvegei, divatjamúlt hajcsatjai.

Szerintem ezzel nincs semmi gond, ez nem igénytelenség! Az az igénytelenség, ha hagyod a hajad bezsírosodni, és virít a kosz a körmöd alól.

21/L

2017. márc. 23. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

",ha felkelnek kócosan reggel akkor is szépek"

Lefordítom a kérdést, te akarsz egy lányt (nem szerelmet, hanem egy lányt akit dughatsz), akinek nincsenek igényei a férfiakkal szemben , azaz veled szemben (feltételezem a bicskanyitogató kérdésedből, hogy az itteni csúnya és sikertelen fiú banda egyik tagja vagy) de közben meg azért természetesen szép, mert hát miért ne....

2017. márc. 23. 16:40
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Nyilván nem voltál még jó kis alföldi faluban ahol tombol a balkán style gagyi smink a full olcsó fekete hajfestés meg csicsás béna neonszínű tapadós ruha egy kis leopárdmintával megbolondítva :D 15 évesen lettem "városi kikent lány", de azért rendszeresen lejárok falura, és tudom miről beszélek :D
2017. márc. 23. 21:05
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Az meg megint más, hogy mondjuk egy nagyobb városban a fiatalok jó része vidéki. Albérletes, bejárós vagy kolis, és rendszeresen hazajár falura.
2017. márc. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!