Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nekem a falusi lányok tettszenek?
Szerintem butaság így általánosítani, lehet szép és igényes illetve kevésbé igényes a falusi és városi nő ugyanúgy. Ez a férfiakra is igaz.
A helyesírásod, kérdező, viszont valóban nem sok igényességre vall.
Faluról költöztem Budapestre 6 éve. Mindig is sokat adtam magamra, sportoltam, jól öltözködtem, sminkeltem, függetlenül attól, hogy a szüleimnél laktam egy kis faluban vagy most Budapesten.
Jól mondták előttem, nem helyfüggő, hanem egyénfüggő. Budapesten is rengeteg mackónadrágos nőt látni, elég csak lemenni a legközelebbi szupermarketbe, ha lenőtt hajat és kibolyhosodott mackónadrágot akarsz látni, nem kell ehhez falura menni.
Az meg, hogy a városi lányok azt hangoztatják, ki mennyit költ magára, ez is nettó baromság, bár én is elmesélem a barátnőimnek, hogy mennyiért vettem farmert, de csak tényként közlöm, persze, nem tudom, lehet újabban az ilyen tabutéma, de itt még nem.
Falun lakom, de szinte csak aludni járok haza.
A városban nem feltűnő, hogy falusi vagyok, mert rendben tartom a hajam, a körmöm, divatos ruháim és ékszereim vannak.
Most - kis falumban - pedig melegítőben és egy régi pólóban ülök a gép előtt. Nem, ettől egyáltalán nem tartom magam igénytelennek, csupán nem érzem, hogy a szobámban is teljes díszben kellene járkálnom. Mondjuk a városi ismerőseimnek is vannak otthoni ruhái, bolyhos kis papucsai, ciki szemüvegei, divatjamúlt hajcsatjai.
Szerintem ezzel nincs semmi gond, ez nem igénytelenség! Az az igénytelenség, ha hagyod a hajad bezsírosodni, és virít a kosz a körmöd alól.
21/L
",ha felkelnek kócosan reggel akkor is szépek"
Lefordítom a kérdést, te akarsz egy lányt (nem szerelmet, hanem egy lányt akit dughatsz), akinek nincsenek igényei a férfiakkal szemben , azaz veled szemben (feltételezem a bicskanyitogató kérdésedből, hogy az itteni csúnya és sikertelen fiú banda egyik tagja vagy) de közben meg azért természetesen szép, mert hát miért ne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!