Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a városi vagy a falusi fiúk jönnek be jobban?
Lányoktól kérdezem ezt.
És énis lány vagyok.
Én a falusi fiúkat jobban szeretem,és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
De senki nem képes normálisan válaszolni...de azért kössz.
Csak ez a két kategória van?
Mert a "városi" az elég tág fogalom, azért nem mindegy, hogy Százhalombatta, Budapest, New York, vagy pl. Tokyo.
városi fiúnak számít egy budapesti "proli "környék valamely rossz hírű bugyrából jött fiú, és tanyasinak egy földbirtokos magángazda agrárkaron tanuló egyszem fiacskája :D
akkor...?
Ez érdekes kérdés, viszont nehézt rá válaszolni, mert nincs jól definiálva a két kategória (mármint persze az egyik faluban a másik meg városban lakik, de ez amúgy mit jelent a személyiségre nézve?).
Le fogom írni hogy nekem mi a tapasztalatom a kettő közti különbséget illetően, de ez nem biztos hogy általános. Tehát:
- fő különbség hogy a falusiak kicsit le vannak maradva a kortól - értem ez alatt, hogy hagyománytisztelők, betartják a régi szokásokat, a régi értékeket őrzik (családcentrikusság pl.), ha valamit ötven évvel ezelőtt így csináltak, most sem változott sokat; néha kissé beszűkültek
- ezzel együttjár, hogy a falusiak jóval gyakorlatiasabbak, ha valami elromlik, meg tudják javítani, ritkán hívnak szakembert
- ez a fajta önállósodás máshol is megjelenik: legtöbben a saját ételüket növesztik/tenyésztik
- a (falusi) párom próbál meggyőzni az ellenkezőjéről, de én azt látom, hogy a falusiak kevésbé erkölcsösebbek (bár az erkölcsök hangoztatása az nagyon megy nekik)
- falun kevesebb a pénz, de több a boldogság
Mégegyszer mondom ez csak az én tapasztalatom, nem egy felmérés eredménye, akinek nem inge, ne vegye magára.
Mint mondtam a párom falusi, így nyilván ezt fogom választani. Nagyon szeretem a gyakorlatiasságát, nekem ez hatalmas biztonságérzetet ad.
"Én úgy vettem észre, hogy a városi lányok rangon alulinak tartják a falusi fiúkat."
Nyugodt lehetsz benne, hogy azok nem csak a falusiakat, hanem azokat is amelyek nem néznek ki jól, és vagy nincs pénzük! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!