Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazáig követett a csaj, kezdjek félni?
Jaj utolso, en megertem, hogy kellemetlen ez egy ferfi szamara ,de azert ne hasonlitsunk mar ossze masik nem zaklatasaval. Altalaban a ferfiak, ketszer akkorak mint a nok, egy 40-50 kilost siman lefognak. Mi volt, hogy a parommal gyakoroltuk a vedekezo fogasokat, hat vert izzadtam.
Amugyis altalaban megy az aldozat hibaztatas, szoval annyira nem erzekeljuk, mi nok a nagy tamogatast.
Kerdezo! Ha nem akarsz tole semmit, akkor erdemesebb lenne nem hivogatni el a tarsasagba, vagy esetleg lehetne, hogy tobben is beszelnek a fejevel.
#14: ez pont az a relativizálás, amin a nők kiakadnak, ha éppen őket sújtja... talán következetesnek kéne lenni. A zaklatás akkor is zaklatás, ha nő zaklat férfit, és ugyanannyira komolyan kellene venni, mint fordított esetben. Szomorú, hogy egyeseknek ezt mondani kell.
Egyébként ha az illető legközelebb pl. fegyvert is visz magával (mert mondjuk vmi bekattan neki), akkor pont mindegy, milyen a kérdező fizikuma.
Szerintem is parás ez.
Szólitsd fel egyértelműen, hogy ne kövessen, akár most azonnal! Ha rajtakapod még is, nyugodtan be lehet kapcsolni a rendőrséget, tök mindegy, hogy nő a zaklató. Ha ettől kiborul, akkor meg elképzelheted, hogy milyen para dolgokat csinálna egy párkapcsolatban, úgyhogy még jobban is jártál, hogy mér nem vagytok együtt.
Nos, a zaklatás mindkét nem esetében zaklatás de kedves 39% a kettős mérce a ti esetetekben van meg. Mert a férfit most sajnáljátok mert férfi, a másik kérdésnél meg a nők le voltak szólva, hogy növesszen gerincet, meg tegye túl magát rajta. Ha egy nő erőszakos exre panaszkodik, jön a kárörvendés, hogy minek kellett neki macsó pasi, ha egy férfi írja ugyanezt, lelkesen tobzódtok a sajnálkozásban. Hiszen mégiscsak egy 20 éves lány zaklatja, azért ez sokkal komolyabb dolog mintha egy 10 évvel meg 20 kilóval erősebb pasi zaklatná....ja, nem.
Amúgy pedig én nőként megértem a kérdezőt. Ezt a fajta mércét nem a nők és nem a feminista nők hozták be, hanem pontosan a férfitársadalom termelte ki magából. (a pasim 10 percig röhögött a kérdésen)Pontosan a férfiak azok akik körbe röhögnek, ha félsz egy kislánytól. Ez a férfisoviniszta nézőpont, hogy egy nő alapból gyengébb és egy férfi attól férfi, hogy nem fél senkitől, pláne nőtől nem. No, erről ennyit.
Az utolsó (18) leírta minden gondolatomat.
Kérdező, én azt tanácsolnám első körben, hogy határozottan üzend meg neki, hogy te nem akarsz semmit barátságon kívül (legalábbis a kommentjeid alapján úgy vettem ki, hogy barátkozni akarsz vele, bár nem értem, miért :D). Ha ezt nem fogja fel és továbbra is zaklat, akkor minden nemű kapcsolatot szakíts meg vele, tehát tiltsd le a számát, tiltsd le facebookon is, ha pedig ennek hatására sem áll le, akkor a helyedben már bevonnám a hatóságokat is a dologba, bár nem tudom, mennyire vennék komolyan (arra is f.snak, ha férfi zaklat nőt, a fordítottja szerintem még ennyire sem fogja érdekelni őket), de legalább ráijesztenél ezzel a csajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!