Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy anya fia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy anya fia egymással szexuális viszonyt tartanak fenn?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor ez miben nyilvànul meg a fiú részêről !Pêldàul ilyenekre gondolok hogy később ha felnő tud e màs lànyba szerelmes lenni és együtt élni és képes e csalàdot alapitani .

2017. márc. 27. 22:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
egy nő soha nem fogja ezt bevallani szerintem
2021. júl. 16. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 16-tól 24 éves koromig rendszeresen lefeküdtem anyámmal, de már évekkel ezelőtt véget ért. Mindkettőnknek van más kapcsolata azóta, nem éltük meg rosszul a dolgot, nem okozott traumát. Talán azért sem mert mindig közel alltunk egymáshoz, bármit elmondhattam neki, nem volt köztünk tabu téma.
2022. márc. 24. 16:01
 13/15 anonim válasza:
100%
nem tudom, engem egyszer egyik este behívott a szobájába hogy lefekszünk e persze burkoltan, közben a karom simogatta. akkor nemet mondtam (megijedtem) azóta is bánom, amúgy szinte mindig rá vertem, verem ki, ekkor tizenéves voltam. egyszer nem bírtam tovább, miközben olvasta az újságot hiányos öltözékben a kanapén szép megvilágításba helyezte az olvasó lámpa a pushup melltartóban lévő melleit, nagy dekoltázs... a meztelen lábait, a fenekét egy falatnyi rövidnadrág fedte. de így is szépen kirajzolódott a a kerek nagy feneke keresztbe tett lábaitól. én pedig ettem egy törölközőben. 2-3m volt köztünk. nappali konyha egyben. úgy voltam vele ha kiakad bevallok neki mindent. amúgy meg sokszor úgy mutogatta magát mint aki direkt akar izgatni. vagyis direkt izgatott csak akkor még nem láttam. lényeg a lényeg nem szólt semmit, csak nézte az újságot mintha olvasna, de közben végig nézte az egészet. szemben ültünk egymással szinte. a legkisebb szigort se mutatta, inkább csináld nyugodtan... én meg csak bámultam a lábait, melleit, és az arcát hogy direkt odanéz e, de nem. nem akart megzavarni. közben a papucsával játszadozott. láttam nem zavarja, ezért elhúztam kb 4-5 perc lehetett. miután halkan beleélveztem a törölközőbe, pont utána lapozott egyet, én meg ettem tovább, nagyon rendes volt hogy ezt végig várta. de sose beszéltünk róla. anya ha ezt olvasod, keress nyugodtan újra kezdhetnénk ezt ha szeretnéd csak sosem tudtam hogy mondjam el. ja és többször meglestelek, fürdés közben is :)
2022. máj. 8. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, létezik. Aki megéli annak nagyon szép emlék.
2023. febr. 1. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Hallottam ilyenről ja, bár nem büszke rá az illető utólag.
2023. máj. 3. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!