Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MikeXxX kérdése:
30+ Hölgyeket kérdezném tegyük fel van egy számotokra szimpatikus férfi akitől kaptok egy névjegykártyát őt felhívnátok vagy valami?
Figyelt kérdés
ismerkedés , randi , kapcsolatkeresés , találka , flört2017. márc. 21. 21:53
11/18 anonim válasza:
Attól függ, miért gondolta, hogy csak ez lehetséges és miért nem tudott elhívni
12/18 anonim válasza:
én kaptam nemrég. fura volt, kicsit arrogáns szerintem.
13/18 anonim válasza:
Nem. Én soha nem kezdeményezek semmit!
14/18 anonim válasza:
Rengeteg embertől kapok névjegykártyát, fel se merülne bennem, hogy azért adja az illető, hogy keressem. Akkor hívnám fel, ha lenne valamilyen konkrét ok, ami miatt beszélnem kell vele. "Csak úgy" biztos nem.
15/18 anonim válasza:
14: Jaj, hát ez igaz!
Én eleve úgy értelmeztem a kérdést, hogy a férfi kezdeményezte a nővel már a kapcsolatot, és csak a válaszadásra adott neki lehetőséget az elérhetősége odaadásával.
16/18 A kérdező kommentje:
Csak hogy jobban megértsetek picit kb 1 percem sem volt beszélni az illetővel de megvolt közös hullámhossz addig ez alatt az idő alatt nyilván nem kérhetem el a számat az sem nézne ki túl szépen bár ezek szerint az a jobb mert ha rajtatok múlik ezek szerint akkor nem lesz semmi a dologból még egy nektek tetszetős férfinél sem :) ! Köszi mindenkinek a választ
2017. márc. 22. 17:14
17/18 anonim válasza:
Hogy volt meg a hullámhossz akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!