Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lemaradok valamiről, ha nem lesz egyéjszakásom?
Az egyik barátnőm egy ideje mondja, hogy az életben egyszer ki kellene próbálnom egy ilyen kalandot, egyszer élünk, de én ennek egyáltalán nem érzem szükségét, nem vágyom rá. De sikerült egy kissé bogarat ültetnie a fülembe és elgondolkoztam azon, hogy tényleg kimaradnék valamiből. Vélemények?
Mindketten huszonévesek vagyunk.
Itt most nem az volt a kérdés, hogy a nő mi lesz ezáltal, vagy mi sem, vagy a férfiaknak mit szabad, vagy mit nem ezen a téren. Azt egy másik kérdésben vitassátok meg légyszi.
Nincs meg bennem ez az érzés egyébként, hogy egy buli esetleg egy más esemény után lefeküdjek valakivel, csak elgondolkodtatott a barátnőm ahogy beavatott a dologba. Mélyebben elgondolkoztam rajta, elképzeltem a dolgot, de nem menne. Nem tudnék aláfeküdni valakinek csak úgy szexelni. Nem menne. Csak kíváncsi voltam másnak mi a véleménye erről.
Helyesen gondolkodsz Kérdező!
... és még ha csak aláfekvésről lenne szó!
Kérdezd csak a barátnődet, van orál is, vagy még több.
Ez a szitu kb. olyan, mint amikor a megrögzött bagóellenest egy buliban cigivel kínálják. Tanakodik magában: ragaszkodjak az elveimhez vagy behódoljak a haveroknak, és kipróbáljam? Melyik lenne a jó választás?
Szerintem nagyon tiszteletre méltó, hogy neked nincs gyomrod ehhez az egészhez. Ne legyél akaratgyenge és befolyásolható, akinek a barátnője képes "bogarat ültetni a fülébe". Sokkal értékesebb vagy azáltal, hogy a te életedből kimarad a "one night stand", ahogy a művelt angol mondja:)
Sokan dobálóznak ész nélkül azzal, hogy "érettebb vagyok a koromnál", viszont az a helyzet, hogy ez rád valóban igaz. Jó, hogy vannak ilyen lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!