Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lemaradok valamiről, ha nem lesz egyéjszakásom?
Az egyik barátnőm egy ideje mondja, hogy az életben egyszer ki kellene próbálnom egy ilyen kalandot, egyszer élünk, de én ennek egyáltalán nem érzem szükségét, nem vágyom rá. De sikerült egy kissé bogarat ültetnie a fülembe és elgondolkoztam azon, hogy tényleg kimaradnék valamiből. Vélemények?
Mindketten huszonévesek vagyunk.
A barátnőd csak le akar húzni a saját szintjére.
Ha nő vagy, akkor tudnod kell, hogy a nőnek fontosak az együttlétben az érzelmek.
Aki nő létére érzelmek nélkül szexel, az vagy qrva, vagy nem normális.
A ferfiak pedig akkor himk**rvak? Jaa vagy az nem ugyanaz?! Barom.
Ettol fuggetlenul nekem soha nem volt egyejszakasom, de en nem is vagyok ra. Mindenki azt kezd az eletevel amit akar, de ha vmi nem fer bele az ertekrendedbe akkor ne csinald.
Ne "maszatoltasd" össze magad kérdező, még ha egyes libáknál ez is a trendi!
Kevesebb leszel tőle, önmagad előtt is!
Miért lenne kevesebb ettől? Értelmes emberek nem ez alapján fognak megítélni, csak a visszamaradottan/önző módon gondolkodók mondják, hogy "a pasiknak szabad bárkivel bármikor, a nőknek nem".
Nekem voltak kalandjaim régebben, tud is róla a párom, annyit mond rá, hogy fiatal voltam, éltem, ki akartam próbálni, ennyi. 21.században élünk, nincs ebben semmi megbotránkoztatni való.
Ha nem vágysz rá ne menj bele csak mert más mondja.
Nekem voltak egyéjszakás kalandjaim, nem bántam meg. A védekezést soha ne vedd félválról ha belemész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!