Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokmindenről lemaradok így?! 18/F vagyok.
18 éves vagyok, már volt 2 kisebb kapcsolatom(kb 1 hónaposak), de még nem feküdtem le senkievl, na meg kb 2 hónapja rakták fel a fogszab.-ot, ami kb 2 évig lesz...(sajnos, de ez később az én javamra fog válni).
Nem szeretek Disco-ba járni, de szeretek társaságban lenni, barátaimmal lógni, csak nem szeretem olyannak csapni a szelet, aki egy r!banc...nah meg eddig még szexelni sem egy ilyennel szeretnék.Néha viszont úgy gondolom, hogy sok jóból kimaradok ezáltal!!
Amúgy ismerőseim szerint helyes vagyok, bár amennyire lehet adni iylen téren ismerősök véleményére.. de szerintem nem "kegyes hazugságról" van szó.
Kort/nemet is!
Ha küldessz képet, majd küldök kort és nemet is és véleményt arról, hogy hogyan nézel ki!
Egyébként semmiről nem maradsz le, ha ez a kérdés!
A fogaidra meg vigyázz nagyon! Később probléma lehet vele, ha nem viselsz fogszabályzót! Ettől még nem leszel ronda!
Küldj képet (;
Amm meg nem maradsz le semmiről csakmert 18 évesen még nem sexeltél...(:
Küldj privát üzit:)
Bennem megbízhatsz, de másokban ne tedd!
Ez most jól megmondtam:xD
Köszönöm a válaszokat, inkább hagyjuk a kérdést! Nemszeretném magam viszont látni bizonyos oldalakon, a kérdésemmel együtt..(pl napisz@r)
U.I:Köszönöm azokank , akik esetleg komolyan gondolták ezt a képes dolgot!
Én fennvok myvipen szal...én voltam a második válaszoló(:
nyugi bennem bízhatsz...:)
Küldj privát üzit
Hát nincs mit:)
Hidd el, ha sokak szerint helyes vagy, akkor az vagy!
Biztos van olyan lány, akinek bejössz! Rengetegen élünk a világban!
Egyébként a képed a MyVIP-ről bárki felrakhatja bárhová...Ha megtalálod, akkor fel kell jelenteni azt, aki felrakta! Ha meg nem, más sem fogja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!