Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok, és az étterem ahol voltam párszor ott nagyon megtetszett egy pincérlány, aki 22-23 év körül lehet. Lehet esélyem? Többi lent
Ha számít neked a lány, akkor előtte végigvezeted magadban, hogy mik lehetnek a következményei annak amit teszel vagy mondasz(például nehogy beleugorj egy "van barátom" mondatba).
Én egy előre megírt szalvétával kezdenék. Ami mindig bejön:"szép a mosolyod!:)". Ez egy nem tolakodó és nem ijesztő mondat. Megírod nagy betűkkel, kiteszed az asztalra mielőtt odaér, ha odaért akkor önkéntelenül is elolvassa(vagyis erre elég nagy az esély). Fontos, hogy úgy tűnjön mintha abban a pillanatban írtad volna meg, vagyis érdemes nem gyűrött szalvétát vinni, hogy nehogy azt higgye, hogy nem ő az első, akinek megmutatod. Az is fontos, hogy mielőtt az asztalhoz ér, nagyjából két-három méternél látni fogod, hogy elolvassa-e a szalvétát(vagy legalábbis kíváncsi-e rá, hogy kié az ami az asztalon van egy szalvétára írva), ha látod abban a pillanatban, akkor meg kell emelni, mint az étlapot, ha előtted áll akkor felé kell fordítani és ha tetszik neki, akkor elmosolyodik.
Figyelj, felnőtt vagy, itt már nem számít 2-3 év korkülönbség.
Én is a szalvétás módszert javaslom.
gyakorlati szempontból esélytelen kategória, főleg ha itt és így teszed fel a kérdést, mert abban látszik, h a csajozásban nem vagy annyira jártas.
naponta 10-15 férfi hívja randira, és ha még az imsert mondás szerint könnyűvérű a pincérlány, akkoris 1 a 10-hez az esélyed ami azt jelenti h pénzesnek és jóképűnek kell lenned.
Ennek ellenére egy próbát megér de máris túlgondoltad a dolgot sztem
A csinos pincérnők sincsenek feltétlenül kapcsolatban. Csak mert ő sokaknak tetszik, még nem biztos, hogy talál is a jelöltek közt megfelelőt. Én is ismerek olyan csinos, normális lányt, aki nem talál egy valamire való férfit. Amúgy meg a csinos pincérnők is csak ugyanolyan emberek, mint a kérdező; miért ne lehetne esélye?
Kérdező: ha meg sem próbálod, akkor biztos, hogy nem fog sikerülni. Szerintem a szalvétás megoldás elég mesterkélt. Egyszerűen fizetéskor kérdezd meg, volna-e kedve valamikor meginni veled egy kávét. Ha barátja van, akkor egy sajnálkozó mosollyal nyugtázod a tényt, és max. nem mész oda többet, ha kínosnak érzed a szituációt. A nők értékelik, ha valaki civilizáltan és egyenesen mer hozzájuk közeledni. Egy ismerősöm egyébként hasonló szituációban elsőre elhajtotta a későbbi férjét. Szerencsére a fiú nem adta fel. Szóval csak bátran!
én csak a biztosat írtam, nem mindenki szereti az ilyen fajta nyomulást, elsőre a jó külsejű férfira azt is hiheti, hogy annyira öntelt, hogy már azt hiszi minden lány elmenne vele kávézni már attól hogy megkérdezi. De ettől függetlenül nem lehetetlen, hogy beválik az egyenesség. A negatív válaszadókkal pedig nem értek egyet. Ezzel azt ismerik el, hogy minden nő egyforma, csak akkor nem tudom minek válogatnak.
A munkamosoly meg a szabadmosoly közt van különbség, ha elég jó a szemed akkor kiszúrod, amúgy meg kiderül a végén hogy csak munkamosoly-e vagy nem.
3,
én a szalvétás módszernél arra gondoltam, hogy ott hagyod a számod a végén egy üzenettel esetleg.
a házi szalvéta más mintájú lesz, mint az otthoni, erre nem gondoltál?:)
egyszerűbb elhívni valahova szóban.
Én 24 éves vagyok,a barátom 18...Lehet,sőt.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!