Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti követnétek azt a lányt, aki megtetszett nektek?
Hát ez attól függ, kedves kérdező. Ha beszélgettem vele egy kicsit, mondjuk a pultnál. Aztán záráskor látom, hogy egyedül ballag hazafelé, akkor lehet utánafutok egy kicsit, hogy még dumáljunk. Vagy valami hasonló szituációban.
Ha viszont csak amolyan rejtőzködő követést próbálsz csinálni, na azt ne tedd. Egyrészt mert elég ijesztő lehet, másrészt mert sérted vele a magánéletéhez való jogát, illetve valószínűleg úgy sem tudsz meg semmi releváns infót, ha nem tudod mit kell figyelni. Online rákereshetsz, ma már tényleg elég sok infó van fent mindenkiről ilyen-olyan módon. Az se kevésbé ijesztő, de egy bizonyos szintig még azért normális és kevésbé valószínű, hogy lebuksz. Bár szerintem ha kémkedned kell utána, akkor már bukó is a dolog.
Aztán majd ne csodálkozz ha bevár az utcasarkon és fejbevág egy ridiküllel.
Én vagy ezt tenném vagy futnék. Hirtelen döntés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!